Tävla & Vinn 2 st jubileums bäddset SAGA från Zebra CollectionsLazy days och mjuka mysiga stunder! Två veckor semester har precis kickats igång och solen har glittrat mot huden ute på klipporna vid havet hela dagen! Jag hoppas ni med fångar in solen på någon strand eller klippa! KYD och finaste Zebra Collections firar sommaren och tycker att någon av er mina fina följare förtjänar att få bädda ner er med mjuka lakan såhär i semestertider! Ni vet den där härlig känsla att glida ner i en bekväm säng med snygga, svala påslakan och örngott som doftar sommar efter en dag ute i solen. Den är oslagbar! 


Zebra Collections firar 2015 sitt 5 års jubileum 2015 och i och med detta har finaste Jubileums 
bäddset Saga tagits fram - www.zebra-collection.se

Saga bäddset är utav 100 % bomull och kommer i en sofistikerad rutdesign, med en vit bas och ett rött, blått och ljusblått rutmönster som jag tycker andas svensk skärgård! I Zebra Collections sortiment med sovrumstextilier hittar man stilsäkra skandinavisk textiler i naturtrogna toner och material. De arbetar med omsorgsfullt formgivna, handplockade textilier och vi sätter ett högt värde på skön och god kvalitet. Det ska vara en härlig känsla att bädda ner sig i sina nytvättade örngott och påslakan i en bekväm säng som du ska kunna leva länge med.

Så ta Chansen att nu vinna 2 sköna bäddset innehållande; 
- Två påslakan - 150 *210
- Två örngott - 50*60 
att inreda din sommarsäng med! 

Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför ni vill vinna och vart de nya lakanen skulle förgylla  i kommentarsfältet nedan . 

Ni har en vecka på er fram till den 10 aug kl 12.00


Stort Lycka till önskar KYD och ZEBRA CollectionsTack till er alla fina som varit med och tävlat och som tagit er tid att skriva. Fanns många fina motiveringar och var jätte svårt att utse vinnare! Tävlingen är nu avslutad. 


Stort Grattis till Mange till 2 nya bäddset ! 

Jag kontaktar dig under dagen ang adress!

Stort GRATTIS! 
Foton/styling killinyourdarlings / Åsa GraménKommentarer
Postat av: Robex Lundgren

fint

Svar: 👏🏼
Åsa None

2015-08-03 @ 17:50:34
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill gärna vinna nya krispiga lakan! De skulle passa fint i min sommarstuga, där finns bara de gamla fula eller slitna lakanen som jag rensat ut hemma i lägenheten 😜

Svar: 👍🏼
Åsa None

2015-08-03 @ 20:09:43
Postat av: Elli

Första sommaren som nyexad förskollärare resulterade i bara jobb och inget ledigt. Därför vore det extra lyxigt att få gosa ner sig bland dessa mjuka lakan. Allra helst i hängmattan en solig sensommarkväll, eller i soffan medan regnet smattrar mot rutan. När sen kvällen kommer drar jag med mig täcken och kuddar upp till sängen för att ladda upp inför en ny arbetsdag.
Tack för varm inspiration och soliga sommarkramar 💜

Svar: 👍🏼
Åsa None

2015-08-03 @ 20:18:43
URL: http://fotograftretton.blogg.se
Postat av: Malin Lindgren

Åh, vore en dröm att vinna nya snygga härliga lakan. Är just nu på semester i Bulgarien där vi drabbats av "sommarkräksjukan" och sömnen inte varit god. Underbart vore att få bädda dessa lakan till mig och min man i sovrummet när vi kommit hem❤️ och få sova gott sen!

Sommarkramar från Malin

Svar: 👏🏼☀️
Åsa None

2015-08-03 @ 22:19:54
Postat av: Tessan

En tröst för den frusna själens sinne blir detta bäddsett i linne. Denna sommar går till rekord i mannaminne vad gäller lite sol. Nu sitter jag inne på min stol denna timme och ser denna tävling om linne och det ljusar upp mitt sinne. Barnens hud behöver särskild omvårdnad och naturlighet så därför skulle dem få dessa av sin mamma om hon vann. Ha en solig dag Tessan

Svar: 👍🏼☀️
Åsa None

2015-08-04 @ 08:01:05
Postat av: Ann-Charlotte Larsson

Hej!
Njutning för alla mina sinnen,
skulle jag få av dessa sänglinnen!

Svar: 👌🏼☀️
Åsa None

2015-08-05 @ 08:06:18
Postat av: kristina wärff

Efter en semestervecka i zebras lyxlakan längtar man efter mer lyx. En vinst skulle det förgylla min vardag med denna lyx

Svar: 👏🏼☀️
Åsa None

2015-08-05 @ 08:42:09
Postat av: Sarah

Med så fina linnen, skulle sängen kännas som drömska sommarminnen! Då kunde man få snooza och gosa och bevara sommarkänslan även när höst och vinter har trängt sig på. Det vore fantastiskt härligt!

Svar: ☀️👏🏼👍🏼
Åsa None

2015-08-05 @ 11:46:29
Postat av: Linda Jonsson

Då vi precis köpt vårt drömhus på landet och är rejält i renoveringstagen, så skulle det självklart vara fantastiskt att få krypa ner bland krispigt, fräscha, och snygga lakan när det är dags för sängen ☺️😍. Bästa som finns!

Svar: 👍🏼
Åsa None

2015-08-05 @ 15:26:22
URL: http://luckylinda.blogg.se
Postat av: Inger Svensson

Bägge barnen flyttar hemifrån och här ska rensas ut en massa,vad passar väl bättre än nya supersnygga bäddset från Zebra.

Svar: 👍🏼
Åsa None

2015-08-05 @ 19:29:37
Postat av: Petra Stafberg

Som kroniskt sjuk & husbunden så försöker jag ha det så fint o vackert omkring mig som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet😊🌸. På dagarna ligger jag i min dagbädd i vardagsrummet, o det vore så underbart att ha extra mysiga o sköna lakan att se fram imot att krypa ner i när jag ska gå isäng på kvällen, Och att vinna dessa vackra lakan hade verkligen lyst upp mitt hem, o min dag✨💛😊

Svar: 👏🏻👍🏼
Åsa None

2015-08-06 @ 16:43:23
Postat av: Zaaida

Jag absolut älskar designen! Jag har inte kunnat vara ute och njuta av det fina vädret utan har tvingats ligga med nerdragna persienner och svettas i min säng - nya fina lakan skulle minst sagt höja stämningen i vår etta så mycket det går i denna situation. Plus att mitt namn börjar med bokstaven Z och jag har alltid identifierat mig med produkter (och personer osv) som också börjar på Z :). Ha det så fint!

Svar: 👏🏼☀️
Åsa None

2015-08-08 @ 09:27:00
Postat av: Zaaida

Jag absolut älskar designen! Jag har inte kunnat vara ute och njuta av det fina vädret utan har tvingats ligga med nerdragna persienner och svettas i min säng - nya fina lakan skulle minst sagt höja stämningen i vår etta så mycket det går i denna situation. Plus att mitt namn börjar med bokstaven Z och jag har alltid identifierat mig med produkter (och personer osv) som också börjar på Z :). Ha det så fint!

Svar: 👍🏼👌🏼
Åsa None

2015-08-08 @ 09:27:53
Postat av: Susanne Gillerås

Dessa rutiga skönheter skulle sitta som en smäck i vår nyrenoverade fjällstuga. Har målat, renoverat och fixat sedan vi köpte den i februari och nu börjar det bli dags att njuta av resultatet och att krypa ned i härligt sköna sängkläder efter en heldag på fjället skulle vara underbart!

Svar: 👏🏻👌🏼
Åsa None

2015-08-08 @ 09:31:18
Postat av: Viveka palmi

Min mor och far har äntligen flyttat till sitt drömhus.
Men mitt i flytten bröt mamma fotleden på 3 ställen.
Efter mycket blod, svett och tårar så har dom börjat komma till rätta och har bott i huset i drygt 1 vecka .

Huset är väldigt ljust och vitt inrett och jag vet att detta bäddset skulle bli så fint i deras sovrum. Det skulle vara så kul att överraska dom med detta underbara sänglinne.

Varma hälsningar Viveka


Svar: 👏🏼
Åsa None

2015-08-08 @ 10:46:32
URL: http://instagram.com/vivekapalmi
Postat av: Marie Lyander

Snart kommer vi att flytta till en ny och fräsch lägenhet, efter att ha bott i en mögeldoftande dito i tre år! Och det första vi måste göra i vårt nya boende är att byta ut våra nuvarande textilier, eftersom mögeldoften aldrig riktigt försvinner... Så detta fina och inte mögeldoftande bäddset, är så välkommet hem till oss!

Svar: 👏🏼☀️
Åsa None

2015-08-08 @ 21:51:16
Postat av: Mange

Planerar att göra om i sovrummet efter sommaren. Vad skulle inte passa bättre med nya lakan att bädda med som har hängt ute och fått sensommardoft :) och krypa ner tillsammans med någon speciell ;)

Svar: 👍🏼👏🏼
Åsa None

2015-08-10 @ 17:20:39

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback