KYD foton på senaste tiden


(null)

Några foton från mobilen Ljust kök i nordisk stil


(null)


Det kan tyckas som en enkel uppgift att välja färg eller fatta beslut om ex vilket kök som är snyggast men det är många aspekter att ta hänsyn till såsom budget, materialval, stil och inte allra mins ta ställning till alla tusentals beslut som en renovering eller ett nybygge innebär.
(null)


När du bokar en rådgivning med KYD hjälper vi dig med precis det, vi hjälper dig att ta de där besluten som känns övermäktiga och kan komma med hjälpsamma tips och råd kring hur du ska tänka och hur du behåller den röda tråden och hittar just din/er personliga inredningsstil. 

KYD hjälper dig från första stund till sista eller allt däremellan beroende på dina behov. ! KYD har sin bas i Sthlm men kan hjälpa till med rådgivning eller som bollplank när du ska renovera , inreda om eller bygga nytt oavsett vart du bor i landet !

(null)

(null)
Påsk ihop med BeslagOnline


(null)


Denna vecka är det fixa med styling och fotosession för två fina varumärken.  Att hoppa in i styling och fotograferings bubblans är så kul! Påsken är i fokus och här ser ni Sneakpeak på fotona till BeslagOnline!


Ha en mysig vecka! Med sol Åsa

KYD för BeslagOnlin
Sesvan - speglar med karaktär


(null)

KYD inleder ett nytt samarbete med företaget SESVAN! 

Sesvan skapar speglar i vacker och unik design. Speglar där design och kvalité går hand i hand. Sesvan som varumärke tar tankarna till naturen och svanens elegans. Deras ursprungliga vision bygger på svanen som glider vackert över en spegelblank vattenyta och med ständig kontakt med sin reflektion. Likt svanen är Sesvans speglar stilfulla och vackra. Även i deras produktnamn kommer naturen in, deras spegelkollektion bygger på namn förknippade med Sveriges sjöar och älvar.


(null)

Den finska designduon, Anni Pitkäjärvi och Hanna-Kaarina Heikkilä, går under namnet Studio Finna och står för designen till Sesvans speglar Husån, Hornavan, Tännforsen samt spegel Muddus.

Att tänka på naturen kommer även naturligt för Sesvan. Att minimera deras miljöpåverkan är något som de arbetar hårt med tex är alla deras speglar tillverkade av material som är återvinningsbara och dessutom är förpackningarna gjorda av 100% biologisk nedbrytbar återvunnen kartong. Huvudkontoret ligger i Småländska Anderstorp.Collage med produkter med mörka inslag
(null)

KYD för Mille Notti blå toner 2023


(null)

(null)

KYD har äran att samarbeta agera stylist och fotograf för fina Mille Notti och älskar deras nyheter för våren 2023! Även här ser man fina blåa Toner !  Deras Handdukar i lyxigt mjuk och fluffig frotté tillverkade av ekologisk ringspunnen bomull. Certifierade av GOTS (Global Organic Textile Standard). Härligt tjocka och med en utmärkt absorptionsförmåga.

(null)

Att bomullen är ringspunnen innebär att bomullsgarnet spinns med hjälp av ringramar. En process som vrider och tunnar ur bomullsfibersträngarna så att de blir extra fina, starka och mjuka. Resultatet blir en frotté som håller sin fina kvalitet länge.

(null)

Älskar det! 


KYD för Mille Notti 

Nya omdömen om KYD - tacksamhet


(null)


När brevduvan flyger in med nya omdömen om KYD . Tacksamheten över att just jag med mitt KYD får jobba med så många innerligt fina personer; mina kunder, elever och företag. Jag vet ej vad jag gjort för att få dessa varma ord? Solskensvärme och viljan att ge ännu mer och bli ännu bättre.  TACK för frivolten i hjärtat

(null)
Fotosession för Design Posters


(null)

KYD älskar när konst är Tidlös och att betraktaren själv får fundera ut vad som gestaltas !  Därför gillar jag extra mycket Design Posters nyheter för 2023!  Ihop med naturlig palett fick de inredas och styla på väggarna i ett mysigt hus i skärgården! 


Bild nr 1. 

Shapes and wrinkles

Poster med grafiskt motiv som illustrerar ett möte mellan former. Postern är formgiven i olika beige nyanser och vitt utfall, med en stil som för tankarna till ett skrynkligt pappersark.

(null)


Bild nr 2 

Dolt budskap poster

En grafisk, monokrom yta bildar en fond för ett vikt papper. Nertill mattas de skarpa kanterna och ger en mjukare avslutning som kontrast.

(null)

(null)


Ni hittar den HÄR  och HÄR

KYD för Design Posters

Danska Gejst nya tillskott i ask - ReechKYD i uppdrag för Danska Gejst ! 

Jag älskar att inreda med danska Gejst produkter som inredare. Gillar deras nyhet för 2023 - deras pall Reech som är en tidlös och multifunktionell trappstege som kommer att göra ett positivt funktionellt och estetiskt tillskott till alla hem som uppskattar hållbar kvalitetsdesign. Stegen är praktisk, både till funktion och design, och är skapad för att göra vardagen enklare och vackrare.

Med sin rena design kommer stegen att passa in i många hem, och dess estetiska uttryck kommer att ge en dekorativ touch till många olika rum. Reech är idealiskt för att hjälpa dig att nå de översta hyllorna i köket, men det kommer också att göra ett vackert inslag i sovrummet, i ett hörn av vardagsrummet med en växt på eller som en extra plats för gästerna. Stegen kan också vara barnens bästa vän när de hjälper till i köket.

En liten, nästan osynlig kulfjäder håller det översta steget på plats när stegen är uppfälld och inte används. När det är dags att använda stegen är den utfälld större delen av vägen, det översta steget fälls ner, och stegen är sedan helt utfälld så att steget låses på plats i ramen.

Reech kommer med ett praktiskt fäste som låter dig hänga det på väggen eller inuti en garderob. På så sätt kan den gömmas undan utom synhåll när den inte används utan att ta upp någon golvyta. Väggfästet är gömt bakom det översta steget, vilket nästan ger en illusion av att Reach svävar i luften, magiskt hållen på plats mot väggen.


(null)
Inredningsförslag till kunders sommarstuga


(null)

Just nu ligger detta Case på KYDS skrivbord ! 
Ett sommarhus/stuga har genomgått en renovering och valet av att skapa en lantlig/mysiga/tidlös /lättsam oas till kunderna Josefine och Marcus !

KYD har i detta uppdrag även
Gjort samarbete med Strömshaga och Baldershage ! Så valet av accessoarer mm kommer från dem! 

Håll tillgodo! Med sol Åsa 


Styling & Produktfotografering HjärtligtKYD har äran agera både stylist och produktfotograf till olika fina återkommande kunder och varumärken! Denna vecka ska det fotas för 2 olika varumärken.  Först ut är Hjärtligt ! Just nu ligger även KYDs foton uppe på deras hemsida ! Kika inHÄR!
Här ser ni lite av dagens jobb; 


(null)

Hjärtligt är ett svenskt varumärke grundat av systrarna Caroline och Cathrine som är utbildade på universitet inom Bio Medicin och Marknadsekonomi. Hjärtligt utvecklas och tillverkas med hjärta i Sverige tillsammans med professionella i branschen. Produkterna är väldigt omtyckta och lovordade bland frisörer. Hjärtligt har fått många utmärkelser och positiv respons från konsumenter. Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning för att göra produkterna unika med hög kvalitet. Vårt fokus är eko, miljö, anpassning för känsliga personer och medveten Grön Salongsvård."KYD för danska Nuura


(null)

(null)


Snön är åter tillbaka & ändrade planer


(null)

Tanken var att fota vårliga produktfoton denna vecka men ändrade planer då kung Bore ville något annat och det kom 50 cm snö på en dag och nu är det vinter ute igen! Så 
Fix med inköpslista och lägga ordrar till kunder denna vecka istället samt sätta igång med ett nytt kund uppdrag - hoppas våren kommer åter snart och att det är sista rycket med snö nu! Tills dess njuter vi av puder snö och solsken !   


Produktfoton BeslagOnline


(null)
(null)
Ja 
Lamporna uppe hos kunder


(null)

(null)