Danska Gejst nya tillskott i ask - Reech



KYD i uppdrag för Danska Gejst ! 

Jag älskar att inreda med danska Gejst produkter som inredare. Gillar deras nyhet för 2023 - deras pall Reech som är en tidlös och multifunktionell trappstege som kommer att göra ett positivt funktionellt och estetiskt tillskott till alla hem som uppskattar hållbar kvalitetsdesign. Stegen är praktisk, både till funktion och design, och är skapad för att göra vardagen enklare och vackrare.

Med sin rena design kommer stegen att passa in i många hem, och dess estetiska uttryck kommer att ge en dekorativ touch till många olika rum. Reech är idealiskt för att hjälpa dig att nå de översta hyllorna i köket, men det kommer också att göra ett vackert inslag i sovrummet, i ett hörn av vardagsrummet med en växt på eller som en extra plats för gästerna. Stegen kan också vara barnens bästa vän när de hjälper till i köket.

En liten, nästan osynlig kulfjäder håller det översta steget på plats när stegen är uppfälld och inte används. När det är dags att använda stegen är den utfälld större delen av vägen, det översta steget fälls ner, och stegen är sedan helt utfälld så att steget låses på plats i ramen.

Reech kommer med ett praktiskt fäste som låter dig hänga det på väggen eller inuti en garderob. På så sätt kan den gömmas undan utom synhåll när den inte används utan att ta upp någon golvyta. Väggfästet är gömt bakom det översta steget, vilket nästan ger en illusion av att Reach svävar i luften, magiskt hållen på plats mot väggen.


(null)








Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback