Inredning till kunds sons barnrum


(null)
Sommarminne på väggen och ny tavla signerad KYD


(null)

Sommarminnen på ett kort, både på minneskortet och som att ta ett kort! Sommaren i Skåne var magisk! Värmen mot kinden som aldrig ville ta slut och den där kvällspromenaden 3 min från huset i Mölle till denna brygga och se Danmark över havet!
Fint! Nu finns denna tavla att köpa i bruntonad känsla! Maila [email protected] för att köpa!
Med sol Åsa 
Klinta - fina detaljer som fyller livet


(null)

När man har äran att vara Klintas ambassadör och hemmet och livet fylls med deras fina sortiment. Dofter, värme och välbehag rakt in i hjärtat.

Klicka in och se om du hittar någon favorit på deras hemsida HÄR.


Inlägget för Klinta 
Svart och vitt med nya varumärket Sneakify


(null)

KYD är mer än glad att ihop med nya varumärket Sneakify fota och styla deras nya nyheter som släppts i mars månad. 

Martin Palm (kika in hans sida HÄR)  som är en av grundarna är även han fotograf och skapar magiska foton som jag följt ett tag på instagram . Tillsammans med hans vän har de skapar en skokollektion att hjärta. Duon ville fylla ett tomrum i skodonindustrin mellan dyrt och billigt. Resultatet? En sneaker gjord för alla.   Snygg, bekväm (väldigt lätta)  och prisvärda! 
Varje sneaker är utformad med dig i åtanke och din tillfredsställelse är Sneakifys framgång.

Jag längtar att Få hoppa i dessa på morgonrundan och inta våren i dem båda i svart och vitt. 
Klicka hem ett par ni med HÄR 

Med Sol Åsa

Foton från KYDs instagram i samarbete och för Sneakify 
KYD för Danska Mirins Copenhagen


(null)

KYD för Danska Mirins Copenhagen. Deras Underbara naturliga kroppsvårdsprodukter som endast innehåller de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. Alla produkter från Mirins Copenhagen är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. 


Produkterna är utvecklade baserat på herbalism och aromaterapi. Då luften är så torr på vintern har deras oljor varit en stor räddning denna vinter för torr hy, känns extra skönt att använda Mirins produkter till kroppen efter en varm dusch ! Älskar deras produkter! 


Inlägget i samarabete med Mirins Copenhagen Kundcase - matrum med ljusa vårliga detaljer(null)

~ Efter fem dagar med halsfluss och feber kan man äntligen skutta in i den kreativa KYD bubblan & som jag har längtat! Produktcollage och förslag till matrum med mjuka former och material ska fixas till kund. Med Sol Åsa 

Klintas kokos läppglans - gillas


(null)

- I min väska ligger Klintas mjuka läppbalsam kokos. Läppbalsamet är en rikligt återfuktande näringsbomb som mjukar upp läpparna och smakar/doftar sommar. För visst börjar man längta efter vår och sommar nu. Den ekologiska basen består av bivax, solrosolja och kokosnötolja och utöver detta tillsätts endast naturliga extrakt.  @klintacandles

En liten detalj att lägga tepåsen på...


(null)

Många som är sjuka såhär års! Då blir det mycket te för att få bort förkylningar och feber! Jag hjärtar att med små detaljer skapa en mysig känsla! Se bara dessa fina löv från Koziols Organic där man kan lägga tepåsen på efter att fått den smak man
Önskar ! Kan även användas som en fin liten dessertskål/tallrik att ha snacks på!  
Finns att köpa på Bara Design.  Klicka in HÄR! 

(null)

Foto och styling för HappyNest! 
När man längtar till sagoön Gotland


(null)

När man längtar till sagoön Gotland och allt den ger en. Foton från i höstas! Dax att boka resa över till ön där hjärtat gör kullerbyttor av lycka!  Med sol Åsa Att se varann och finnas där både i framgång/motgång


(null)

Wishlist inför våren med blomster


(null)

Vårligt ljus och rentvättade soffa och kuddar


(null)


(null)

Nu när uteplatserna ska inredas inför säsongen


(null)

~ Ett av veckans jobb - Vår i luften och då börjar det att planeras för kunderna uterum! Älskar känslan! Här ser ni förslag på några av produkterna till kunds uteplats!