Fina butiken Saltbacken i Lysekil


(null)


~ Tänk va mycket fint Instagram bidrar och ger oss. Nya kontakter, fina möten och varma omtänksamma inspirerade människor som vill ge varann glädje och tips. 


(null)Här om dagen så skedde just detta och KYD vart tipsad av rara Caroline , om inredningsbutiken Saktbacken HÄR  ! Idag vart det en tur dit innan havet och klipporna lockade. En sådan liten pärla och i butiken som hade så fin retaildesign med inredningsaccesoarer KYD hjärtar, där inne stod även en glad och trevlig Malin och gav fin glad och god service! Ett tips på underbar butik om ni är i Lysekil i sommar! Med Solsken Åsa 


(null)


(null)


Foton KYD Västkusten semester - ev en ny tavelkollektion(null)

Godmorgon! Gårdagen var en sådan dag man vill stoppa ner och spara i minnesbanken ! Vädret är Fortf över 30 grader och solen bjuder upp på högsommar! 

Vi spenderade dagen här på Skaftö! Grundsund promenad och glass i solen sen gå ner till bryggan/stranden och klipporna här nere vid Rågårdsvik! Allt här är så fint och mysigt och kameran får följa med ut på äventyr! Kankse ev det kan bli en fotokollektion här ifrån. Nu ska vi äta frukost! Önskar er en fin dag!

Med sol Åsa 


Hej från Västkusten och skaftö


(null)

Andra semesterveckan spenderas på västkusten och när vi landa här vid Fiskebäckskil så sken solen men efter vi handlat började det åska och blixtra och nu öser regnet ner! 

(null)

Äntligen efter 3 månaders längtan! Ska bli så mysigt att va här igen och ta in allt västkusten ger!! Med solsken Åsa 

(null)

Foton Åsa Gramén
HemmaSpa med Mirins Copenhagen(null)

~ Styr upp eget hemmaspa och använder danska mirinscopenhagen ljuvliga produkter .


Mirins Copenhagen grundades 2012 av Jane Pawiroredjo och Joren Alberts. Mirins Copenhagen erbjuder naturliga bad- och kroppsvårdsprodukter som endast innehåller de bästa naturliga ingredienserna. Inga tillsatskemikalier, konserveringsmedel eller syntetiska parfymer. Alla produkter från Mirins Copenhagen är handgjorda för att garantera högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade baserat på herbalism och aromaterapi.

Sedan första mötet med dessa produkter jarvjag varit helt såld på dem och hjärtar dem så mycket!

Därför känns det extra kul att få fotografera och styla åt dem nu! Win Win! Med solsken Åsa 


(null)

Inlägget i samarbete & för danska Mirins Copenhagen KYD går på semester i 3 veckor


(null)


~ Ledighet ~ Nu väntar lediga dagar för KYD, men kommer ibland skutta in lite sporadiskt och kika in mailboxen eller lyssna av mobilsvaret! Med Solsken och värme Åsa 
Moodboard till sovrum med sober palett


(null)

- Kreativitet i bubblan; Moodboard & skisser till Kundcase innan det blir svalkande bad. 

Badpaus i skärgården med 33 grader


(null)

Det bubblar verkligen i luften nu av hettan (idag 33gr) och man behöver verkligen åka ut till havet och skärgården och ta sig ett bad mellan jobbuppdragen är så fint! Idag vart det denna plats! 
Sthlm skärgård du gör mig lycklig! 

Med solsken Åsa 
Sommardukning för Ellens Agentur


(null)     

~ Det finaste med att just vara egen är att man knappt känner behovet av ledighet och semester, då jobbet är så HIMLA kul och ger så mkt energi och glädje.  Sist i ledet av case: styling & Produktfotografering i uppdrag från finaste ellensagentur ! En sommardukning med textilier från chamoisstories och tallrikar/skålar från sthalceramics ! Håll även utkik i dagarna ang en tävling vi kommer köra på instagram; Killingyourdarlings 


(null)


Foton och Styling av KYD i uppdrag för Ellens Agentur


Uppdrag med nordiskt ljusa färger


(null)

Nytt inredningsförslag & produktcollage till kundhem. Sobert, naturlig färgpalett i grönt/beiget och nordiskt har varit ledorden i detta uppdrag. I vecka kvar sen blir det lediga dagar! Med Solsken Åsa 


Layout KYD
Kontrasterna - inne i KYD bubblan(null)

Gårdens heldag ute vid havet och kontrasten idag med jobbmöte och landa här och rita skissa vid datan och jobba fram inredningsförslag!  Jobba jobba jobba! 


Ha en magisk måndag iallesamnans/Åsa 


Tar vi ett kort på livet i sommartid


(null)

En söndag och utflykt till Nyköping och Oxelösunds fina skärgård! Nu har det varit högsommar i över 2 månader och dagarna är så magiska! 
Ville bara trycka in pausknappen här och njuta för fullt av solskensglitter i ögonen från havet! Magi!
Vi åt även magiska våfflor vid Skärgårdsvåfflan! Hit måste ni åka ! En riktig Pärla! 


En söndag man kan leva länge på! Hoppas eran med varit fin! Nu 2 veckors jobb innan semester tar vid! Med solsken Åsa 

Foton KYD Grönskande dukning såhär i Juli med Sthål


(null)

KYD för Sthål och Ellens Agentur! Att duka upp fint och bjuda på mat älskar jag! Jag ville innan jag började jobba som inredare bli eventfixare - göra det fint med mat och inredning men sen vart fokus mer och mer inredning men fortfarande älskar jag att bjuda in familj/vänner på middagar, då gärna med att laga maten från grunden. God mat och gott att dricka! Oh visst känns det som maten vi äter blir godare om man inreder mysigt runomkring och serverar på fina tallrikar och ur vackra skålar! 

Just detta har KYD fått göra då jag fått i uppdrag att tolkat en sommardukning för Sthåls och Ellens Agentur! Med deras fina porslin i grönt så dukade jag upp och bjöd in på italienska smaker - Pasta linguini med kyckling/tomatsalsasås och ost. 
 Med Sol Åsa 


Inlägget för Ellens Agentur 


Mysigaste soffan och marint enkelt(null)


Den marina stilen Behöver inte alltid va blå och måsar, nej den kan även gå mer i mörka och ljusa träslag, beige soffa och stolar i ask! 

(null)

Soffan heter Adar från franska Caravane är essensen av tidlös kvalitet. Denna stora fåtölj har en komfort som är helt oslagbar. Madrassen och täcket, båda utrustade med avtagbar klädsel, skapar en dubbel effekt. Varje soffa produceras på beställning för just dig i det tyg man  valt.


Med solsken Åsa Wishlist för Juli månad - sommarkänsla


(null)

KYD för Sthål och dess fina keramikKYD har fått i uppdrag att tolka varumärket Sthål i en sommarstyling via Ellens Agentur! Jag känner mig så ärad att få tolka just en somrig variant och valet föll på grönt och vitt! 


(null)

Svenska Sthål presenterade 2013 ett nytt koncept till servering där var dag är en fest. Det är ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut.

Här ser ni några av KYDs foton & styling

Inlägget i samarabete  Ellens Agentur/Sthål   


Juni - detaljerna som fastnade på kamerarullen(null)Härligt ansiktsvård från finaste Klinta


(null)


KYD har fått äran att bli en av Svenska Klinta ambassadör , verkligen en lyckoträff då jag hjärtar deras produkter! Klinta har tidigare mest gjort doftljus men nu har man utökat med naturlig hudvård. Klintas  ansiktskollektion består av fyra produkter: ansiktsvatten, ansiktsolja, ansiktsrengöring och sminkborttagningsmedel. Alla är fria från parabener, sulfater, mineraloljor, animaliska produkter och färgämnen, och de är parfymerade med naturliga dofter.


Klintas Ansiktskollektion erbjuder Väldoftande hudvårdsprodukter som hämtar dofterna från växtrikets blommor, örter, bär och träd. Självklart är det inga parabener, sulfater, mineraloljor, animaliska produkter eller färgämnen i dem. Kitet innehåller:


- Sminkborttagare med ringblomma & jojoba


- Ansiktsrengöring med jojoba & ros


- Ansiktsvatten med lavendel & pepparmynta


- Ansiktsolja med nyponfrö & gurkört


Alla produkterna är så himla bra och jag gillar deras koncept mkt! Här see ni några av fotona jag stylat och tagit till dem!  Med solsken Åsa Inlägget i samarbete och för Klinta 

Kunds nya hem börjar falla på plats


(null)

Nu börjat pusselbitarna hemma hos kunderna Emma och Filip att landa på plats! Min absoluta favoritdel är den öppna eldstaden med tillliggande sittdel! Längtar att då inreda sen med fårskinn, krukor och mysiga detaljer här! 
Så håll tillgodo! Med solsken Åsa