Gamlegård Österlen + KYD + Rebel Walls!


(null)
Färdigt resultat; Logi Gamlegård Österlen + KYD + Rebel Walls! 

Hej från Skåne. Nu är de rum KYD varit med och renoverat och tagit fram inredning, stil och känsla klara för Logi Gamlegård på Österlen klara. 
Tillsammans med tapetföretaget Rebel Walls har KYD ihop med en av gårdens ägare Gitte skapat två nya sovrum/gästrum till Logiet ! Vi är oerhört glada att med hjälp av tapeter ge en fin känsla ihop med inredning, kulörer och belysning! Här ser ni ett litet collage jag satt ihop på foton som jag tog igår. Mer foton kommer under dagen både här och Stories. Tack för roligt uppdrag @logigamlegardosterlen @rebelwalls 
Tack även fina varumärkena @underyourskinsthlm @fotograf_ankiblomqvist @loufriends som varit med och lyft inredningen med sina produkter.(null)

Rum 6 - här i detta rum har vi valt att skapa ett rum med en ljus och ren känsla. Tapeten Industrial Ivory från @rebelwalls är vårt val att inreda väggen bakom sängen  med. En fototapet som föreställer en tegelvägg som åldrats och nötts ut. Vi kände att just denna tapet skulle bli så fin och komma till sin rätt i rummet där det tidigare varit ett stall för grisar. En modern twist till ett traditionellt känsla. Ihop med en varm väggfärg "Portabello" – Beckers
och detaljer i mjuka toner såsom i orange, rosa (badrummet "karamell") och brunt skapar bygger man upp en mjuk känsla och dynamik med väggen.  @logigamlegardosterlen
Framme i Skåne för dagar med Jobb


(null)

Framme i Kivik och Österlen för dagar med kommande jobb här nere i skåne! Magiskt väder och huset är så mysigt med finaste utskikten: havet! 
Tummen upp. Kramar Åsa Fotosession / stylingjobb i Coronatider(null)
Fotosession och produkfoto jobb för KYD - energi och solsken i dessa oroliga tider. Tänk va inredning ändå får en lycklig! 

De senaste dagarna har varit oroliga då Corona drabbat oss alla, något som känns båda oroligt och overkligt. Det påverkar oss alla på olika sätt och på olika nivåer! Både stora företag och vi med de små företagen har nya utmaningar att bemöta. Vissa av KYDs kommande jobb likt event och hålla inredningskurser/ föreläsningar har blivit avblåsta, det kan bli tuff i vår/år men mitt i allt så finns tankar att det kanske är just detta som vår Planet och Moder Jord nu försöker förklarar för oss att vi måste börja ta ansvar, ta ansvar för hur vi vill leva framöver och visa tacksamhet till det vi har. 
Att vi bör minska våra långa flygresor, vi ej bör ta bilen överallt, se till att lyfta de lokala och närliggande företagen, närproducera ännu mer, och det är nu de stora företagsjättarna med sin ekonomi bör hjälpa de små som blir hårt utsatta. 
Att vi nu måste låta naturen och vår planet få andas och bli omhändertagen! Precis såsom jag hoppas vi även gör med varann; ta hand om varandra i denna situation som uppstått. 
Visa varann större hjärta, bemöt varann med värme och öm medmänsklighet! Sudda ut allt ego, se till att hjälpa de i den mest utsatta riskgruppen, se till att favoritrestaurang i kvarteret får kunder genom att köpa take away med dig hem, ta hand om de äldre som byggt upp vårt land och erbjud dem att få handla åt dem. 


Jag har blivit varm och rörd av hur många hjältar som finns, hur mycket kärlek som finns i oss när något likt detta sker och de som verkligen skapar glädje i det tuffa. Varje kväll kl 20.00 applåderas det för de hjältar som kämpar på sjukhusen och som gör detta för oss allas säkerhet. De är ovärdeliga och är så värdefulla. 

(null)

Och visst är det så, vi går igenom detta tillsammans och vi kommer att komma ur detta, då förhoppningsvis med större omtanke, större hjärtan och framförallt med nya perspektiv. Ta hand om er alla! Med Sol och kärlek Åsa

Del 3 - av Logi Gamlegård Österlen + KYD + Rebel Walls


(null) 


De två rummen har fått genomgå en fin målning av B&B ägare Gitte. Ena rummet har fått en varm nyans i beiget; "Kola" heter den från Beckers. Dörren in till toaletten ska målas med nyansen "Anemon" (Beckers). I andra rummet har en rosa ton fått smyga in i taket och på väggarna i badrummet Kulör "Karamell" – Beckers och i sovdelen Kulör "Portabello" – Beckers. 

 
(null)


Tapeten "Industrial Ivory" från Rebel Walls finns även i rummen på en vardera vägg, med en sockel längst ner, målad i nyansen "Ek" (Beckers).  


(null)

Med Sol Åsa Styling och produktfotografering


(null)


~ KYD har fått i uppdrag och det fina förtroendet att styla och produktfotografera för ET ACRI och dess produkter! Här ser ni en Sneak peek på layout till Våren 2020! Tack för ni väljer KYD ☀️ Grå fina detaljer


(null)
Kunder inflyttade, nu börjar inredningen trilla in


(null)
Kunders nybygge /Huset i Skövde är klart


(null) 

Jag minns när jag fick frågan av mina tidigare kunder Josefine och Marcus om jag ville va med på deras nya husresa, denna gång ett nybygge i Skövde! Jag minns det var försommar då jag första gången såg skisserna på husets planlösning! Sen dess har en nära dialog med dessa fina och rara kunder varit en del av KYDs jobb-bubbla! Att vägleda dem till husets alla val av material, golv, kulörer, belysning, kök, badrum, tapeter, dörrar, bröstpanel mm! Ja ni vet de där alla valen som man måste ta när man ska bygga helt nytt! Att få vara deras inredare har varit så himla kul i detta case, att agera deras "lie" genom inredningsdjungeln och i fredags, lite innan deadline av den givna sluttiden så fick de sina nya nycklar till sitt nya Hem som gått igenom en slutbesiktning. 
Jag är så glad för er skull och tacksam att just ni väljer KYD,  att få arbeta med sådana genuina, varma och hjärtliga kunder är lycka ! 
Nu börjar snart nästa uppdrag, att inreda... #inredare