Fotosession / stylingjobb i Coronatider(null)
Fotosession och produkfoto jobb för KYD - energi och solsken i dessa oroliga tider. Tänk va inredning ändå får en lycklig! 

De senaste dagarna har varit oroliga då Corona drabbat oss alla, något som känns båda oroligt och overkligt. Det påverkar oss alla på olika sätt och på olika nivåer! Både stora företag och vi med de små företagen har nya utmaningar att bemöta. Vissa av KYDs kommande jobb likt event och hålla inredningskurser/ föreläsningar har blivit avblåsta, det kan bli tuff i vår/år men mitt i allt så finns tankar att det kanske är just detta som vår Planet och Moder Jord nu försöker förklarar för oss att vi måste börja ta ansvar, ta ansvar för hur vi vill leva framöver och visa tacksamhet till det vi har. 
Att vi bör minska våra långa flygresor, vi ej bör ta bilen överallt, se till att lyfta de lokala och närliggande företagen, närproducera ännu mer, och det är nu de stora företagsjättarna med sin ekonomi bör hjälpa de små som blir hårt utsatta. 
Att vi nu måste låta naturen och vår planet få andas och bli omhändertagen! Precis såsom jag hoppas vi även gör med varann; ta hand om varandra i denna situation som uppstått. 
Visa varann större hjärta, bemöt varann med värme och öm medmänsklighet! Sudda ut allt ego, se till att hjälpa de i den mest utsatta riskgruppen, se till att favoritrestaurang i kvarteret får kunder genom att köpa take away med dig hem, ta hand om de äldre som byggt upp vårt land och erbjud dem att få handla åt dem. 


Jag har blivit varm och rörd av hur många hjältar som finns, hur mycket kärlek som finns i oss när något likt detta sker och de som verkligen skapar glädje i det tuffa. Varje kväll kl 20.00 applåderas det för de hjältar som kämpar på sjukhusen och som gör detta för oss allas säkerhet. De är ovärdeliga och är så värdefulla. 

(null)

Och visst är det så, vi går igenom detta tillsammans och vi kommer att komma ur detta, då förhoppningsvis med större omtanke, större hjärtan och framförallt med nya perspektiv. Ta hand om er alla! Med Sol och kärlek Åsa

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback