KYD tipsar ; Fina Trender inför Hösten 2015


Lata dagar just nu med havet i blicken och stunder på klipporna intill havet! Men samtidigt så landar massor med event och pressutskick i KYDs inbox och varje kväll kollar jag dagens fina mail för att se vad som sker och bokar in saker! Nästa vecka fylls på med jobb, event och FORMEX mässan är startskottet för hösten 2015 och alla dess trender! Hos samarbetets partner/  inredningsföretagen har det redan blivit höst och jag tänkte tipsa er nedan om trender som kommer vara ledorden under just den kommande Hösten! Nu kör vi HÖST Trender ; 


Gröna och blåa murriga och dovare kulörer är hösten fina palett!!

 -  Vi har under sommaren och våren tagit del av den blå och gröna trenden! Dessa två fina kulörer kommer råda stort även i höst! Men satsa på en djupare och dovare ton i grönt och blått! Fina varma toner som får oss att må bra och känna lugnet. 


Mässing i inredningen blir en snygg detalj i allt det dova och skapar en lyxig känsla! 

- En trend jag länge älskat är Mässing och under hösten kombineras denna fining snyggt med grönt och blått och inslag av mörkare Trä! 

Sandbergs nya tapetkollektion Skog andas lugn, ro och värme med inslag av beiga och gröna kulörer - I LOVE IT


- Att måla om är enkelt och kan ändra en helt rums karaktär! I höst målas väggarna gärna i en djup beigegrå eller ljusgrå ton! Testa även att mixa dessa ihop! Även att tapetsera är fint och kikar man på ex Sandbergs tapeter så råder det ingen tvekan om att det de dova och skönt murriga tapeterna likt kollektion Skog är väldigt stor trend! 


Detaljer som glittrar till känns extra fint i höst! 

- Skimmer/glitter är även det fint att addera in med de mer mustiga och höstliga djupa kulörena! Så gråa skimrande och glittrande detaljer lyfter och sätter pricken över i:et! 

Svart, vitt i grafiska mönster på textilier kommer ni kunna se mycket av i höst! 

- Grafiska tryck och mönster på mattor och tyger i svartvitt kommer komma stort och vi mixar lite med de olika formerna! - De fina sommarblommorna byts ut till grönskade växter och inslag av pinnar och ormbunkar att dekorera hösten med vaser blir en fin detalj!

Plocka in pinnar, grenar och gröna växter i höst att fylla vaserna med! 

- På bordet dukas det gärna upp med fina och rustik keramik likt skålar och vaser! Ett slag för de hantverket ligger helt rätt i tiden! 

Jag dukar gärna upp höstens middagar med fin keramik i mjuka varma färger! 

 
Jag hoppas ni fick en inblick i vad som väntas i höst därute i butikerna och inom trender i hemmet! Jag kommer även rapportera på både killinyourdarlings instagram och bloggen inifrån mässan i nästa vecka och ge er det hetaste pch snackisarna! Så hoppas ni hänger med på nästa veckas äventyr! Med sol Åsa 

Pressfoton från; House Doctor, Sandbergs, IKEA, HM home , Brosthe Copenhagen Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback