Den 2 releasen idag är nya webbshop: Concept By UsDen andra Releasen denna soliga och varma fredag är en fining till darling som nu lanserar en webbshop jag vill tipsa om. 

Sabrina och jag har haft kontakt i några år och vi har ett gemensamt intresse och det är bra varumärken som skapar värme och personlighet i hemmen. 
Idag så lanseras hennes verk; Concept by Us. Såhär förklarar hon konceptet; 

Concept by Us är en livsstilsshop med omsorgsfullt utvalda varumärken för dig och ditt hem. Det är med stor omsorg vi har valt ut varumärken som vi anser passar i vilket hem som helst oavsett inredningsstil. Svenska varumärken ligger oss väldigt varmt om hjärtat. 
Vårt största fokus kommer att ligga på dessa hjältar. 

Vi erbjuder dig inredning till hemmets alla rum men även kläder och accessoarer. Här vill vi att du ska hitta något till dig och ditt hem som du känner att du unnar dig, det där lilla extra. Det finns något för alla. 
Concept by Us inspireras av den bohemiska och industriella stilen med sina naturnära och råa färger.

Vi tänker på miljön och återanvänder därför paket och emballage i den utrsträckning det går. Om ni någon gång får ett paket som är mindre vackert på utsidan så får vi hoppas att paktetets insida gör dig gladare.

Så kika in denna sida conceptbyus.se
och fynda lite fredags fint och njut av helgen! Med sol Åsa Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback