Spegelblankt fint att inreda hemmet med speglar
KYD tipsar hur man enkelt kan Trolla fram rymd i hemmet, hur man kan inreda med att reflektera levande ljus eller mysbelysning och se hemmet ur helt nya vinklar. Så här enkelt inreder du med speglar…
 
- När ni önskar att Skapa rymd
 i ett litet rum är det perfekt att använda just speglar för att skapa känslan av att det är större! Man kan med hjälp av speglarna skap djup och illusionen av att rummet är större än det faktiskt är. Genom att placera speglarna där de enkelt fångar upp och reflekterar dagsljuset lättar du dessutom upp känslan i rummet. - Höj myskänslan i hemmet ; genom att använda en spegel som ljusbricka höjer du enkelt mysfaktorn i rummet. Placera även en spegel bakom de levande ljusen för att reflektera den mysiga ljuskällan ännu mer.
 
- Speglar i stället för tavlor
. Byt ut den traditionella tavelväggen mot en spegelvägg. Samla vackra speglar tillsammans och låt de ta för sig i rummet. Ett tips är att rita av alla speglar på papper först. Klipp sedan ut och fäst mallarna på väggen med tejp eller häftmassa. Då kan du flytta mallarna tills du är nöjd och behöver inte spika eller borra i väggen i onödan.

Med sol Åsa 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback