Sommarvindar och mjuka handdukar runt kroppen - Kate Kae


(null)

KYD har fått äran att ta fram produkfoton till fina svenska varumärket Kate Kae! Detta fina företag drivs av rara Karin Tegnér och hon har skapat ett varumärke med hjärtat på rätt ställe för miljön och varumärkets kunder!  De erbjuder  Sängkläder och handdukar som ger en oförglömlig upplevelse tack vara sin höga kvalitet och enkelhet. Genom hållbar utveckling förbättrar vi livskvaliteten och välbefinnandet för både dig och alla som varit med och tagit fram våra produkter. 

(null)

Tillverkning av deras produkter överträffar de strängaste säkerhets- och miljöskyddsnormerna som finns i världen och våra produkter är certifierade enligt GOTS, Global Organic Textile Standard, det är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav.   En GOTS-certifierad produkt har därmed en positiv inverkan på användarens hälsa, eftersom den inte innehåller giftiga partiklar som utgör en hälsorisk vid inandning eller beröring.

(null)

Med tanke på den fina tanken på
Miljö och naturen så valde jag att åka ut till havet och skärgården och fånga in produkterna i denna miljö! För hur magiskt är det inte att kunna hänga ut lakanen i sommarluften och man sover extra gott om de torkats precis så! Eller efter ett skönt bad i havet, tassa upp på stranden och vira in sig i en mjuk varm handuk sätta sig ner och bara njuta av sommaren. Jag vet iallafall att det är två saker jag kommer vilja göra i sommar, då med Kate Kae produker. Med sol Åsa 

(null)


Foton i samarabete och för Kate Kae Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback