Case ” Huset vid havet” del 2 - inredningen /soffan i fokus


(null)

Tanke och idé - Inredningen till Malena och Mattias hus! 


Jag har utgått från att skapa en mysig oas för avkoppling där inne och ute ska gå ihop! Rummets huvudrollsinnehavare är Soffan. Valet av inredning kändes viktigt att förena både behovet av en stor soffa "Valen XL " i linne loose är jätte fin i sand  och sen skapa bygga vidare med Norrgavels underbara Länstol ihop med bord i trä och material som känns gediget och från naturen! Att mixa material likt Linné med läder, trä, ull, Sten, keramik och glas! Även ha en mer Bali inspirerad taklampa och sedan punkbelysning och funktionsbelysning/ stämningsljus som ger ett mjukt intryck och skapar volym!  Mjuka sittpuffar i form av stenar, vaser i keramik och glas, växter likt fiolfikus Mm för att få en krispig grönska! 


(null)

Valet på soffa föll på Sweef fina Valen XL loose linne som är Sweefs ögonsten och en soffa Malena kikat in länge! En mjuk, djup linnesoffa , klädda i 100% linne. Med helt avtagbar och tvättbar klädsel som gör det möjligt att leva vilde i soffan och tillåter dig att byta soffklädsel efter säsong . Funktionell och mysig på en och samma gång! Kulören Sand 04 kändes både varm och passande! Kika in soffan  HÄR 


(null)

Malena fick hemskickat materialprover på linnetygen. Var noga med att om ni ej kan se produkter live så beställ hem materialprover för att kunna känna och klämma på dem innan ni gör ert val!  Här ser ni även produktcollage som KYD arbetat fram för vardagrummet! Med Soffan som huvudrollsinnehavare!


(null)


Inred med textilier för att ge rummet en varm och ombonad känsla ! Textiler gör att man upplever en mjukhet men ändå lätt känsla i valet av materiel och är fungerar det bra som ljuddämpande effekt! 
(null)

Foton Malena Björndahl,  Collage /Moodboards KYD i ett samarbete mellan KYD, Malenami och Sweef










Kommentarer
Postat av: Annika

Så mysigt och fint det kommer att bli i deras redan magiska hem.
Du är så duktig. Kram Annika 🥰

Svar: Ja hoppas det ska bli ännu mysigare och ett hem de längtar att spendera tid vid♥️ tack rara du! Kram åsa
Åsa None

2020-07-04 @ 22:32:10
URL: http://jeansfashion.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback