2 Vinnare har chans att Vinna 2 bäddsett


(null)

✨Tävla & Vinn 2 st enkelbäddsett Stripe i färgen sand från @zebracollection (denna gång lottar vi ut vinst till 2 Vinnare)✨ KYD är glad att få jobba och samarbeta med så många fina företag! Ett av dem som jag jobbat med i några år är fina @zebracollection , detta gäng nere i Skåne har så fina hjärtan och det är ett sant nöje att få jobba ihop med dem som inredare och stylist ! Deras mjuka och fina bomullslakan är både tidlösa och underbara att sova i - verkligen "Drömläge" att bädda sängen med deras lakan och örngott. 

Inför denna Jul så känns det extra fint att kunna lotta ut två st bäddsett. Vi tänker att dubbel glädje är extra fint så därför har vi bestämt oss att glädje två st vinnare som vinner enkelbäddset i stripe x ggr två i sand. 

För att delta; • Följ @zebracollection • Tagga 1 vän som du även tycker bör få sova extra mjukt i jul! • Skriv en liten motivering varför du önskar sova i stripe. Skynda skynda Ni har fram till kl 24.00 ikväll på er att delta ikväll!! Lycka till. Med SolskensVärme Åsa 


(null)


Inlägg i samarbete med Zebra Collection 
Styling och fotografering KYD 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback