KYD & Sweden at Heart @ Notholmen - Resultatet rum 31
Idag sken solen och det sista ute på Notholmen skulle fixa till! Agerat packÅS(n)A, stylat, bäddat och inrett! Att skapa två helt nytt rum utifrån idé, moodboard, måla väggar/befintliga möbler,  tapetsera, inreda, slutligen fota och inom kort lämna över nycklarna. Här ovan kan ni se ena sovrummet med Norrbottens vackra korsstygntapet i vitt, blått och grått från @swedenatheart ! 

#kydnotholmenswedenatheart


Att vilja skapa en plats för välmående och med sober kulör som fungerar i alla årstider! Både såhär lagom till när snön är på G med en vintrig känsla men även på sommaren med havet och himlen blåa kulör ! Visste ni Förresten att just blått är en av de bästa kulörerna att inreda sovrum med! Den ger oss ett lugn och skapar en sval känsla som man somnar fint i. 

Fårskinn från Karlsbergs Gård via Hantverkskammaren i Tyresö

"Bäddat" för mysiga stunder ute på Notholmen med korsstygntapet, fårskinn & krispiga lakan att krypa ner i! Lakan från zebracollection , bricka, kanna och fårskinn i vitt från inredningfranhantverkskammaren och tapet Norrbotten från Sweden at heart! 

Runt den fina öppna kaminen satte jag in Enjoy Candles och på vardera sida hänger fina ljuskällor som drivs av batteri , dessa för att belysa och rama in denna mysiga plats!

Foto och styling killinyourdarlings / Åsa GraménKommentarer
Postat av: Emma

Åh vilket fantastiskt fint vitt överkast. Vet du var denna kommer ifrån/finns att köpa?:)

Tack för en bra inspirerande blogg.
/Emma

2015-11-30 @ 22:37:14
URL: http://appetits.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback