Att göra kolsyrat vatten har aldrig varit mer elegant!


(null)

KYD har fått en ny fining att inreda hemmet med! Älskar att kunna bubbla eget vatten med god smak! Då känns det extra fint att Aarkes kolsyemaskin får va med i inredningen! Just ordet Aarke betyder "vardag" på sydsamiska, ett språk som talas av endast 500 personer i norra Sverige. Varumärket grundades av de två industridesignersen Jonas Groth och Carl Ljungh med målet att designa, tillverka och sälja hushållsprodukter av hög kvalité. En kategori som hade glömts bort av design-communityn. Deras första produkt Aarke-kolsyremaskinen lanserades i samarbete med AGA Gas, det anrika svenska gasföretaget.


Aarke är utformad i en exklusiv, stilren och modern design. En fröjd för ögat som man gärna låter stå framme på diskbänken. Denna modell har en snygg polerad finish i rostfritt stål.


Så Fyll flaskan, skruva fast den i maskinen och dra i spaken. När kolsyremaskinen puttrat klart skruvar du enkelt loss flaskan och kan njuta av färskt, kolsyrat vatten.​  Kolsyremaskinen är helt tillverkad i metall, för lång livslängd och gedigen kvalité och deras två fina smaker är båda fräscha och goda!

Kika in vilken av deras maskiner som skulle passa in hemma hos just dig HÄR 


Med sol Åsa Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback