Tapet Make Over - KYD i samarbete med Midbec Del 3 av 3
Det är många som tror att det är svårare att tapetsera med tapeter som har mönsterpassning. Sanningen är att det inte är mycket svårare och enligt många mycket roligare att även tapetsera med just mönstrade tapeter. Midbec och dess tapeter har en fin och hög kvalité och med easy up klister så är det desto lättare att tapetsera utefter just mönster.
Med mönsteranpassade tapeter så är risken att våderna ska hamna snett betydligt mindre än när du sätter upp en enfärgad tapet. Verktyg och handlag är alltså desamma och utrustar du dig med lite extra tid och tålamod klarar du säkert mönsterpassningen galant likt Marcus och Josefine. 

För att man ska få en perfekt mönsterpassning är det viktigt att du hänger den första våden absolut rakt, dels att du inte glömmer bort att ta med mönstret i beräkningen när man skär till övriga våderna. Ihop med den fina somriga tapeten så fick väggarna en ljusblå ton, ihop med sirliga linnegardiner skapades en mjuk känsla i övergångar i rummet! Även de tre viktiga ljuskällorna kom till sin rätt i rummet. I ena hörnan intill rummets  Walk in Closet inreddes även det med tapet som speglar sängens huvudgavels vägg . Här skapades en oas att koppla av vid och sitta och läsa. Den runda spegeln mjukar upp resterade raka kanter i rummet. 

Tack Midbec för underbara tapeter och sponsring och även tack Josefine och Marcus för ett skojigt case ihop med er! 

Vill du även inreda ned mönstrade fina tapeter nu i vår! Spana in midbec och dess sortiment på vackra tapeter med hög kvalité! 


Med sol Åsa 

Foton och styling Killingyourdarlings 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback