Tävla & Vinn Vinterns finaste servetter /handdukar


(null)

TÄVLA & VINN ~ The Organic Company är ett danskt designföretag som skapar vackra hemtextilier av ekologisk bomull. The Organic Companys fina produkter är gjorda av 100% GOTS-certifierad bomull. Designen är stilren och tillverkningen sker med respekt för människa och natur.  Precis sådant jag värderar som inredare. 


(null)


Så Duka middagsbordet vackert med servetter i ekologisk GOTS-certifierad bomull från The Organic Company. Servetten är mer än bara en snygg detalj vid dukningen då den är väl absorberande och designad för att hålla under en livstid. Servetten fungerar dessutom lika bra som en torkduk vid handdisk. Fördelen med en servett i tyg är att den går att återanvända om och om igen under en lång tid tillskillnad från de pappersservetter som kastas efter en användning. Servetten från The Organic Company är vävd med Herringbone mönster som ger den ett slätt utseende och mjuk struktur. Även handukarna  från The Organic Company är ekologisk GOTS-certifierad bomull. Kökshandduken är rektangulär och har en dubbel ögla på ena kortsidan för enkel upphängning. Kökshandduken är tillverkad i ekologisk bomull och den är designad för att besitta en god absorberingsförmåga, vara slitstark och se fin ut.


KYD hjärtar därför deras koncept med ett hållbart tänk & tidlös design och inreder  Julen med deras fina tygservetter och handdukar. 

Vi tänkte även att det vore fint att sprida lite glädje såhär i vintertider & anordna därför en tävling då man har möjlighet att VINNA ett sett med kökshanddukar och servetter i antingen vitt, blått eller grått! 


(null)

Våfflade fina att duka julbordet med Tävlingen sker på instagram och på kontot Killingyourdarlings ! All Lycka till! Med sol Åsa(null)

Inlägget i samarbete med EMSAs Showroom för danska The Organic Company 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback