Textilier med miljötänk i Jul - The Organic Company(null)

Att laga god mat med juliga smaker, skratta och prata om livet. KYD dukar mer än gärna upp med detaljer som skapar det varmt och mysigt! Då är textilier med fina servetter och handdukar från Danska The Organic Company en självklarhet ! Tidlös och fin design och miljövänligt ! 


Duka middagsbordet vackert med servetter i ekologisk GOTS-certifierad bomull från Danska The Organic Company. Servetten är mer än bara en snygg detalj vid dukningen då den är väl absorberande och designad för att hålla under en livstid. Servetten fungerar dessutom lika bra som en torkduk vid handdisk. Fördelen med en servett i tyg är att den går att återanvända om och om igen under en lång tid tillskillnad från de pappersservetter som kastas efter en användning. Servetten från The Organic Company är vävd med Herringbone mönster som ger den ett slätt utseende och mjuk struktur. Servetten har två öglor fastsydda längst den ena kanten och på insidan finns tvättråd samt materialförteckning fastsytt. Längst ner i högra hörnet sitter en snygg The Organic Company logga i vitt.


The Organic Company har en ärlig, öppen och ambitiös vilja att förändra och göra skillnad. De tillverkar alla sina produkter i 100 % GOTS certifierad bomull och de har utvecklat en mångsidig samling av ekologiska textilprodukter!


Med solsken Åsa 


Inlägget för EMSA showroom och The Organic Company 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback