KYD hjälper fina B&B Mats Persgården i Roslagen med ny personlig inredningen.KYD har fått äran att va med och ta fram Inredningsförslag till Sovrum på fina Bed & Breakfastet Mats Persgården! Detta rara ställe har fått ny regi med Josefine och Marcus Wallén som nya ägare och givetvis vill de sätta sin egna prägel på detta idylliska ställe! 

Mats Persgården har en lantligt location i Roslagen och har en lång historia från sent 1600-tal. Gårdens närheten till havet och dess natur är något som präglar Bed & Breakfastet! Att åka hit och lämna stadens puls och checka in över en helg tycker jag ni alla borde göra! Här har man närhet till sol och bad på sommaren och på vintern myser man vid öppna den öppna spisen och kopplar av i den vedeldade bastun - här ska det vara gott att vara året runt!KYD har hjälpt till att ta fram känsla och inredningsförslag på ett av gårdens fina sovrum! Att lyssna in ägarnas stil och inrednings drömmar och att vägleda dem i caset. Men även se till att just detta ställe som funnits så länge vårdas väl i val av inredning och att man tar tillvara gården koncept och vad det besitter - ge förslag i en modern tappning med en fin storyteller i grunden! 

KYD vill skapa ett rum som ska andas tidlöshet, värme, romantiks lantligt med moderna inslag. Ett rum man vill vara i och längta till. 

Här nedan kan ni se några av delarna jag tagit fram till case 1! 
Kika även in dess hemsida och läs mer om detta mysiga ställe - 
www.matspersgarden.com 

Med Sol Åsa 

Collage och Moodboard av killinyourdarlings Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback