Tävla & Vinn ett fint sett om 3 delar uppläggningfat från PotteryJo !

KYD hjärtar design som är tidlöst snyggt med mycket personligt! Någon som just infinner sig i design likt detta är Porslins företaget PotteryJo  - potteryjo

PotteryJo grundades i december 2011 av Johanna Hampf som hade en fin idé om att producera och importera porslin och keramik från världens alla hörn.

"Vi älskar nämligen måltiden och ser tallriken som minst lika viktig som maten du stoppar på den. Att vi är lika intresserade av keramiken som av inredning är en annan sak, att allt hänger ihop är vår filosofi. För PotteryJo är det viktigt att välja kvalitet samt porslin som tåls att användas i många år. Porslin med patina blir vi alla lyckliga av – för vem har inte någon vacker gammal kopp från Gustavsberg som man vårdar ömt."

De producera deras serier i Portugal och Marocko vars tradition av hantverksskicklighet är stor.

KYD hjärtar att både inreda kökshyllorna, matbordet, soffbordet med detta fina och vackra porslin! Vackert att både inreda och äta på! 


Denna vecka så utlyser KYD ihop med PotteryJo en Tävling där en lycklig vinnare har möjlighet att vinna ett sett av 3 uppläggningsfat i vitt, grått och blått - lite av sommaren 2015 mest populära kulörer!

I paketet ingår dessa produkter;

- 1 grått djup uppläggningsfat (potteryjo.com

- 1 vit djup skål (potteryjo.com)

- 1 blått litet Tårtfat (potteryjo.com)


Vinstsumma; 899 kr


Allt ni behöver göra för att delta är att skriva ett fin motivering varför just du vill vinna / dela denna bild ovan på instagram samt följa Våra konton på instagram. Ni har fram till den 18 juli kl 12.00 på er ! Lycka till! Med Sol Åsa och Johanna 


Nu är tävlingen avslutad på Instagram och vi önskar Christina Udd stort grattis till vinsten! Vi mailar er ang adress mm! Stort Grattis! 


Foto killinyourdarlings 

Kommentarer
Postat av: Ethel Gustafsson

Skulle bli överlycklig om jag hade chans att vinna de underbara uppläggningsfat! :-) De skulle användas ofta eftersom jag älskar att kunna duka vackert.Det är ett arv jag har efter mina tyvärr döda föräldrar. Så det skulle vara en ynnest att kunna få sätta fram dessa vackra fat.Då jag bjuder vänner på mat och fika.Lovar de mustiga rustika faten skulle göra succé, då de ger så vackert intryck på bordet! :-)

Svar: 👍🏼👏🏻
Åsa None

2015-07-07 @ 10:50:09
Postat av: Helena i Uppsala

Väldigt vackra! På 80- och 90-talet var jag med på arkeologiska utgrävningar i Mellanöstern, t.ex Syrien. Vi hittade väldigt mycket keramik och ibland förbluffades man av att det såg så modernt ut! PotteryJos keramik ser handgjord ut, som glaserad umayyad och skulle passa bra till syrisk mezze.

Svar: 👍🏼👏🏼👍🏼👏🏼
Åsa None

2015-07-17 @ 18:18:37

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback