Colored Vintage mattan i skönaste sommar grönt inför hösten innemys - Del 2/3 i samarbete med företaget CarpetVistaHär är det alltid grönt och skönt som finaste gräsmattan...

KYD har denna vecka ett Case ihop med fina mattföretaget CarpetVista där jag fått inreda, styla och fotografera två miljöer likt så jag vill inreda sensommaren och hösten. 
Mattor är något som både är viktigt och som skapar en ombonad och varm känsla i ett hem. 
Mitt tips är att tänka på är att välja en större matta än ni först tänkt er. Satsa på en storlek som blir som en bricka att ställa dina möbler på. Pröva också använda mattan som en solitär på golvet, som smycket i din inredning.

Först ut för styling är denna vackra matta; Colored Vintage matta 300x400 som just nu kostar 14 300 kr -www.carpetvista.se 
Colored Vintage mattan tillverkas av turkiska mattor som är minst 20-50 år gamla. Varje matta är noggrant utvald och går igenom en unik process där färgerna neutraliseras före mattan blir omfärgad i en ny spännande färg. Resultatet är en blandning av en traditionell turkisk mattdesign och en samtida retrostil som KYD gillar mycket! 

CarpetVista erbjuder även nu en rabatt på 3% av köp till KYDs följare! Uppge rabattkoden CVBL 2015 vid ditt köp! Fram till fredag den 24/7 gäller denna rabatt!!

Att behålla den gröna sköna känslan av sommarens gräsmattor inför höstens innemys känns både rätt och skönt! Därför valde jag att inreda en matplats med just denna sköna gröna matta för att förlänga sommaren känsla även i höst med! Då mattan spelar en central roll så får dess medspelare bli kulörer likt grått, svart och vita detaljer! Mysiga fårskinnsfällar och levande ljus - då blir denna en oas en plats att älska att krypa upp intill då regnet smattrar på fönstrena och äta sena middagar eller spela sällskapsspel !
Med sol Åsa 
Foton av Killinyourdarlings /Åsa Gramén
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback