KYD för Gripsholm & höstens nyheter


(null)

Gör dig redo för hösten med Gripsholm 
Jag älskar att bädda extra mysiga sängar år mina kunder och åt min nära och kära ! Att bädda upp mjuka och fina sängar skapar mysiga känslor ! 
Kryp ner i deras mjuka och sköna påslakanset i flanell, perfekt för kalla höst och vinterkvällar. Fina klassiska rutor i vitt och lejon med svart stickning runt både påslakan och örngott. 

Tillverkat i 100% högkvalitativ bomull som ger en varm och ombonad känsla. Flanellens unika egenskaper kommer från den speciella tillverkningsprocessen där tyget först vävs med en vanlig tvåskaftsteknik och sedan behandlas i en ruggningsmaskin. Denna process lyfter upp bomullsfibrerna och skapar flanellens karaktäristiska mjuka och luddiga yta.

Vårt flanellpåslakanset är inte bara otroligt mjukt utan också funktionellt. Det tjockare materialet ger extra värme och är därför det självklara valet för årets kyligare månader. Flanellen hjälper till att hålla värmen nära kroppen, vilket ger en behaglig och jämn temperatur hela natten.

Gör dig redo för en vinter fylld av komfort och värme med vårt påslakanset i flanell – den perfekta kombinationen av mjukhet, värme och hållbarhet.


Med värme Åsa 

I samarbete med Gripsholm 






KYD och uppdrag med StarTrading


(null)

(null)





Trakt perfekt för hösten getaway


(null)





KYD i samarbete med Designed Posters



(null)








KYD för StarTrading


(null)

(null)





Höstliga inslag i KYDs kamera


(null)




Planering av kunders lght i Palma



(null)




Framme I Visby för dagar på sagoön


(null)

Just denna vecka spenderas tiden i Visby och Gotland min sagoö! Platsen där hjärtat trivs väldigt bra!  En heldag nere på stan idag och även lunch i ruinen.  

Några nya motiv planeras även att ta till kunder på tavlor från ön. 

(null)







KYD för Gejst och globen Lighting


(null)


Belys hemmet med portabla lampor och varma textiler och träslag ! KYD inreder med Ismo Side Table från Danska Grejst @gejstdesign samt Bordslampa Cannes från @globenlighting i grönt !

(null)







Ljust kök i nordisk stil


(null)


Det kan tyckas som en enkel uppgift att välja färg eller fatta beslut om ex vilket kök som är snyggast men det är många aspekter att ta hänsyn till såsom budget, materialval, stil och inte allra mins ta ställning till alla tusentals beslut som en renovering eller ett nybygge innebär.
(null)


När du bokar en rådgivning med KYD hjälper vi dig med precis det, vi hjälper dig att ta de där besluten som känns övermäktiga och kan komma med hjälpsamma tips och råd kring hur du ska tänka och hur du behåller den röda tråden och hittar just din/er personliga inredningsstil. 

KYD hjälper dig från första stund till sista eller allt däremellan beroende på dina behov. ! KYD har sin bas i Sthlm men kan hjälpa till med rådgivning eller som bollplank när du ska renovera , inreda om eller bygga nytt oavsett vart du bor i landet !

(null)

(null)










1 september och redo för hösten


(null)


Hösten är på G men ska ändå bli varmt kommande vecka men mörkret kommer på kvällarna nu! Inreder med detaljer o brunt och orange och mörk grönt för att skapa stämning här hemma! Här är några foton från kameralinsen.  Med sol Åsa 




Inredningsuppdrag till Katja o h Fredrik


(null)







KYD för StudioNord


(null)

I uppdrag för StudioNord har KYD haft äran att styla/inreda och skapa Stil och inredning för katalogen 2024 ! Sådant roligt uppdrag !
Tack gänget på Studio nord , Peter och Annelie för äran och förtroendet! Här ser ni reklambild ihop med Gotland tema på bakgrunden med!

(null)

Med värme Åsa 











Möt hösten med Sätila of Sweden



(null)



(null)

• KYD för @satilaofsweden ! Snart är hösten här och det är dax för att klä sig lite varmare ! Varför inte matcha hösten sprakande kulörer med mössan Molly i grönt , en mössa designad för att passa alla, dam som herr. Molly är lite högre i modellen men har normal passform. Stickad i fin mohairblandning med ett högre uppvik och diskret Sätila brodyr som går ton i ton. Tack rara och fina vännen Lina @linisjensen som agerade modell !
(null)