KYD för Gripsholm & höstens nyheter


(null)

Gör dig redo för hösten med Gripsholm 
Jag älskar att bädda extra mysiga sängar år mina kunder och åt min nära och kära ! Att bädda upp mjuka och fina sängar skapar mysiga känslor ! 
Kryp ner i deras mjuka och sköna påslakanset i flanell, perfekt för kalla höst och vinterkvällar. Fina klassiska rutor i vitt och lejon med svart stickning runt både påslakan och örngott. 

Tillverkat i 100% högkvalitativ bomull som ger en varm och ombonad känsla. Flanellens unika egenskaper kommer från den speciella tillverkningsprocessen där tyget först vävs med en vanlig tvåskaftsteknik och sedan behandlas i en ruggningsmaskin. Denna process lyfter upp bomullsfibrerna och skapar flanellens karaktäristiska mjuka och luddiga yta.

Vårt flanellpåslakanset är inte bara otroligt mjukt utan också funktionellt. Det tjockare materialet ger extra värme och är därför det självklara valet för årets kyligare månader. Flanellen hjälper till att hålla värmen nära kroppen, vilket ger en behaglig och jämn temperatur hela natten.

Gör dig redo för en vinter fylld av komfort och värme med vårt påslakanset i flanell – den perfekta kombinationen av mjukhet, värme och hållbarhet.


Med värme Åsa 

I samarbete med Gripsholm 






Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback