KYD hjärtar mysiga NaturLogi


(null)

Att lämna staden för en getaway till Östergötlands skogar ! Vi packade bilen och åkte söderöver för att njuta av lugnet och sommaren som är krispigt grönt just nu! 

Strax sydöst om Linköping finner man NaturLogi! Denna plats är ett litet guldkorn ! Systrarna Josefine  och Linnéa har skapat konceptet och företaget Naturlogi som har blivit nominerade till stora turismpriset.

NaturLogi erbjuder något de kallar skogsrum ( vi bodde i deras rum/stuga Mossan) Här under trädens vajande toppar, med en eldstad och varm badtunna intill bor man i sköna sängar eller som de själva säger, som ett vanligt hotellrum men att man är Ett med Naturen.

(null)


Det mysiga skogsrummet är genomtänkt  inrett med detaljer som harmoniserar med skogen! Till kvällen bjuds det på en korg med godaste råvarorna för att själva kunna grilla maten över öppen eld på, mellan matlagning kan vi spela sällskapsspel eller bara lyssna på Göken som sjunger för oss!  Kvällen avnjuts av ett bad i den uppvärmda badkaret! Att kunna bada och ha kvällshimlen över sig är som en mysig saga och en upplevelse vi sent kommer glömma! 

(null)

(null)

Vi sover gott och vaknar redan vid 05.00 och njuter av en stund på altanen och bara insupa skogen och gryningen ! En korg med god frukost anländer och servicen är fantastisk. Vi hade en jättemysig getaway och kommer garanterat tillbaka - då förhoppningsvis när snön kommit och platsen är vintervitt ! 


(null)


(null)

För att läsa mer och boka er egna stund i en skogssaga så ta er ett klick till NaturLogi klicka här och boka en vistelse som ni sent kommer glömma! 

(null)

Foton av KYD för och med i samarbete med NaturLogi 












Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback