Uppe på berget och vyerna är så fina



(null)

Första veckan av semestern och den spenderas i Fjällen! Älskar att komma iväg till fjällens mysiga vyer ! Här i norra Värmland  -Branäs finner man lugnet! Att ha tillgång att bada i en 34 gr uppvärmd pool intill huset med en magisk utsikt känns extra fin och att få

(null)

Mixen mellan solsken och regn och att plocka blåbär eller läsa bok ! Klarälven var lite för kall att bada i så då passade det extra fint att kunna bada i poolen vid huset Eagle’s Cliff 

(null)













Sommarljuset och fotografering för Davsjö


(null)

Att inreda med fina stegar i inredningen så att man lättare kan nå saker & att kombinera funktion & design är något jag som inredare älskar !  Hos Davsjö @davsjodesign hittar man denna fina mångsidig stege DA40 som integreras i inredning när den inte används. Välj mellan träslagen ask, ek eller valnöt. Designen erbjuder fristående förvaring när den är hopfälld eller vägghängning med vårt matchande väggfäste ! 
Företaget strävat efter " Vi strävar efter att skapa unika objekt, av bestående skönhet, som håller i generationer." 

Kika in deras hemsidaHÄR
(null)

Deras produkter designas och tillverkas i fabrik i Sverige. Det nära sambandet mellan design och tillverkning, där moderna maskiner kombineras med äkta hantverkskunnande, möjliggör en process som kan leverera de högkvalitativa produkter, ett koncept KYD gärna omfamnar!











KYD + Fine Little Day


(null)

KYD kan stolt meddela att jag ingått ett ambassadörskap med och för Fine Little Day @finelittleday ! Ett varumärke som jag håller nära hjärtat och som jag både vill inreda med hos mina rara kunder samt även hemma ! Deras sortiment består av allt mellan kuddar, keramik, tyger, tavlor mm! En stor vidd av accessoarer som både är flirtigt charmiga och unika som sticker ut och och även design med mer tidlösa inslag !  Kika in deras hemsida @finelittleday ! Här ovan ser ni en Clover kuddfodral , ett härligt kuddfodral tillverkat av en blandning av linne och bomull med broderade fyrklöver i olika nyanser. Det oblekta tyget i kuddfodralet är både kraftigt och mjukt!  Med Clover kuddfodral får du en uttrycksfull inredningsdetalj i soffhörnet eller på sängen.







Sommarnöje på Gotland


(null)

KYD för @sommarnojen ! I natursköna, Ardre, strax utanför Ljugarn på Gotland finner du 50 kvadratmeter stora Sommar med arkitekturstil Tidlös och planlösning Berg från Sommarnöjen! Ett hus med fin planlösning och tidlösa inredningsval !

Huset har ett stort, ljust allrum med kök som går att öppna upp så att det knyts samman med altanen utanför.
Tidlös Sommar 50 är ett hus att omfamn!










Fotografering för Keramik i Vemdalen



  
(null)

Fotografering för Keramik Vemdalen ! Då sommarregnet faller , då dricker man varm choklad med guddottern Elvira som håller upp mjölken ur kannan  från @keramikivemdalen och tänder ljus i ljusstakarna bubblig ! Hos @keramikivemdalen hittar man bruksgods av alla de slag. 

(null)

Koppar, tallrikar, skålar, vaser i stengods. Allt går att tvätta i diskmaskin, ha i ugnen och i mikron. Stengods är ett väldigt tåligt material och dessa produkter är verkligen till för att användas mycket och ofta. In och kika och hitta en ny favorit att klicka hem!

(null)