Glamping weekend @ Larssons lada


(null)
Glamping under stjärnorna - Reklam för fina Larssons Lada !

Getaway - åkte mot Nykvarn i Sörmland för en liten staycation med min kärlek ! Här checkade vi in på Larssons Lada och deras Glamping!  Så mysigt att åka iväg på en miniweekend ihop! 

(null)


Här bara 1 h från Sthlm kunde vi bara ta en lugn helg ihop! Rara Malin och Lars - Peter som driver denna verksamhet gav sådan värme i hjärtat och de har verkligen skapat en oas för avkoppling ute på landet bland fälten och ängarna. 

(null)

Allt var så fint fixat, och helgen bjöd både på regn, blåst och solskensvärme ! 
Glampingtälten är fint inredda med sängar och belysning och när mörkret föll över ängen kröp vi in i tältet för spelade kort och bara ha det mysigt! 
Denna unika plats mitt ute på landsbygden bland hästhagar , gav ett sådant lugn och mysig känsla ! På morgonen serverades en jätte god Frukost  inne på cafet och de bjöds på både våfflor , frallor , frukt och chiapudding som var så god ! Uppe på loftet har de även en spaavdelning för bad och massage och ger en skön avkopplande känsla ! Om ni vill uppleva något över det vanliga så checka in och besök Larssons Lada i Nykvarn! Tipset är att Spara ner detta inlägg och besök denna mysiga oas ! Tack för underbart bemötande, service och värme ni gav oss denna helg!











Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback