Detaljer på kameralinsen senaste tiden


(null)

I det enkla bor det fina! Senaste tidens jobb för olika företag och styling /produktfotografering !   Husföretaget Sommarnöje" har skapar magiska hus och det rena och nordiska smälter fint in här !
Jag har valt att styla och inreda med Star Trading och Fine Little Day  

(null) 








Glamping weekend @ Larssons lada


(null)
Glamping under stjärnorna - Reklam för fina Larssons Lada !

Getaway - åkte mot Nykvarn i Sörmland för en liten staycation med min kärlek ! Här checkade vi in på Larssons Lada och deras Glamping!  Så mysigt att åka iväg på en miniweekend ihop! 

(null)


Här bara 1 h från Sthlm kunde vi bara ta en lugn helg ihop! Rara Malin och Lars - Peter som driver denna verksamhet gav sådan värme i hjärtat och de har verkligen skapat en oas för avkoppling ute på landet bland fälten och ängarna. 

(null)

Allt var så fint fixat, och helgen bjöd både på regn, blåst och solskensvärme ! 
Glampingtälten är fint inredda med sängar och belysning och när mörkret föll över ängen kröp vi in i tältet för spelade kort och bara ha det mysigt! 
Denna unika plats mitt ute på landsbygden bland hästhagar , gav ett sådant lugn och mysig känsla ! På morgonen serverades en jätte god Frukost  inne på cafet och de bjöds på både våfflor , frallor , frukt och chiapudding som var så god ! Uppe på loftet har de även en spaavdelning för bad och massage och ger en skön avkopplande känsla ! Om ni vill uppleva något över det vanliga så checka in och besök Larssons Lada i Nykvarn! Tipset är att Spara ner detta inlägg och besök denna mysiga oas ! Tack för underbart bemötande, service och värme ni gav oss denna helg!











Fotografering och styling för StarTrading


(null)

KYD har äran att agera fotograf och stylist till Star Trading! Inför hösten kommer några fina nyheter och en facklig är denna 

(null)

Uppladdningsbar bordslampa med dimmerfunktion som kan justeras genom att hålla ett finger längst upp på skärmen till önskad ljusstyrka. Brinntid mellan 3-25 timmar beroende på val av ljusstyrka, För både inomhus- och utomhusbruk.

I uppdrag för StarTrading 
(null)









Inrednings och projektledning KYD


(null)





HT börjar nu för KYD - på skrivbordet


(null)

Höstterminen börjar nu denna vecka för KYD !
På skrivbordet ligger två inredningsuppdrag och 2 st fotojobb som ska göras 
Sommaren har varit så fin och varm och nu längtar jag till att få hoppa in i KYD bubblan igen och inreda, styla och fotografera igen!

Här ovan ser ni Sneakpeak på Inredningsförslag till kunderna Mats och Anna och nedan fotojobb för Fine Little Day 


(null)






Produkt fotografering för SmartForm


(null)

KYD har äran att agera stylist och produktfotograf till företaget SmartForm och här ser ni några foton till dem som KYD tagit! 
Med värme Åsa 



Skärgården med mysigt annorlunda boende


(null)


Jag älskar verkligen att bo på lite udda platser eller i ovanliga byggnader - med det menat behöver det inte innebära en total avsaknad av bekvämligheter. Det här Lotstornet har en lång historia bakom sig och är nu omgjord. Till hälften av små lägenheter för boende - om jag förstår det rätt - och tillhälften hotellrum för gäster som besöker ön. Högst upp finns ett konferensrum med 360 graders utsikt som man även kan boka för att äta middag. Då levereras maten från hotellets restaurang, som ligger någon minut bort. 

(null)


Lediga dagar och semestern fortsätter hemma i skärgården ! Vi åkte ut till den södra utposten och solen strålande över oss ! Vi bodde högst upp, (hiss finns!) sjätte våningen, och såklart var utsikten magisk. Det ligger 2 små rum på varje våning och de delar på ett badrum precis utanför ens egen dörr. Även om det inte är det bästa jag vet så gick det väldigt bra. Det var fräscht, rent och vi såg knappt röken av grannarna på samma våning. Inredningen i rummet var enkel men fräsch. En spegel, pall, krokar och 2 enkelsängar med lampor. 

(null)


Frukost ingår och intages på restaurangen - en promenad på någon minut. Här kan man även äta middag och lunch om man vill. Den var enkel men helt okej.

Mysig och lite annorlunda upplevelse. (null)



(null)

(null)






KYD i samarbete för Gallerix


(null)

KYD för Gallerix !  Inred hösten med nya motiv på väggarna hemma! KYD ingår ett fint samarbete med företaget Gallerix som har mängder med fina motiv att inreda om hemmet med! Inför hösten gillar jag extra mkt dessa tavlor i naturtema i collaget ! Varma mysiga foton och illustrationer att inreda hemma med eller hos mina kunder ! 
Just nu erbjuder dem en fin rabattkod KYD30 där ni mina följare får 30 % rabatt på affischer, exklusive ramar. Gäller endast 15 dagar från och med idag & valfritt belopp. Ingen minimiutgift krävs!

Kika in Hemsidan HÄR 









KYD i samarbete för Svanefors


(null)

(null)

KYD har ingått ett fint samarbete med Svanefors!

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster.

Svanefors erbjuder ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

(null)


De strävar efter att kunna erbjuda ett brett och välkoordinerat sortiment där ledorden naturlighet och enkelhet ska genomsyra produkterna. Det ska finnas något för alla smaker och stilar. 




Följ med KYD på Instagram killingyourdarlings


(null)