Inredningskurs juni 2020 - 15&17 juni


(null)

Intensiv Inredningskurs med KYD på Folkuniversitetet STHLM 

Två hela dagar med inredning 

Tis 15 jun 2021 - Tor 17 jun 2021

Ti 09:30 - 16:15


Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av heminredning och inga särskilda förkunskaper krävs.

Mål

Genom att få en introduktion i heminredning får du nya idéer och lösningar att arbeta vidare med i din bostad eller i ditt arbete.

Innehåll

På kursen lär du dig mer inom inredning för att kunna skapa en planerad helhet i bostaden/hemmet. Kursen ger även en viktig grund till hur man med hjälp av kulörer och belysning arbetar fram en tydlig stil och skapar harmoni i ett rum. Du får ta del av hur man skapar en inredning och lär dig hur du utifrån ett moodboard sammanför idéer och förslag till ett färdigt koncept. Kursen innehåller även en workshop där du får skapa collage till ett eget utvalt rum som du jobbar med under de två dagarna.

  • - Färgsättning
  • - Moodboard
  • - Ljussättning och belysning
  • - Produktcollage
  • - Inredningsprojekt

Kursupplägg

Främst arbetar du praktiskt med ditt eget projekt under lärarens handledning, men det blir också gemensamma teoretiska genomgångar för hela gruppen. Gruppen består av upp till 7 deltagare.

Studiematerial och kursmaterial

Kompendium ingår i kursavgiften, men för de praktiska uppgifterna behöver du ha med dig blyertspenna, suddgummi och sax. Du behöver även ta med ett foto på det rum du vill inreda och arbeta med.

Kursledare

Åsa GraménCovid 19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra. Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs. För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Boka kursen nu
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback