I sommar väljer KYD fina Gröna Gredelina


(null)

KYD är glad att styla och fota för företaget Gröna Gredelina som är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten.


Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.


I denna styling ser ni Flytande Aleppotvål med ekologisk oliv- och lagerbärsolja (16%) samt lätt doft från naturlig eterisk citronolja. Den är mycket mild och passar både barn och vuxna. Även lämplig för personer med känslig hud och hudproblem. En dryg, mjuk och krämig tvål som inte torkar ut huden! Använd som vanlig tvål till händer och kropp eller för schamponering med no 'poo-metoden.



(null)



Coconut Pure är en ekologisk kokosolja från Gröna Gredelina som är doftfri och neutral. Den är vispad för extra fluffighet och lättare upptagning av huden. Vitamin E är tillsatt för att ge extra näring till huden. Kokosoljan är oraffinerad, men inte helt obehandlad eftersom den är varsamt deodoriserad med vattenånga för att få bort kokosdoften. Denna process påverkar inte egenskaperna i kokosfettet som man vill åt.

Kokosolja är otroligt användbar och kan användas av hela familjen över hela kroppen. Både förebyggande och läkande. Du kan till exempel använda den för:

  • ansiktet som dag- och nattkräm.
  • håret som hårinpackning för att ge ny lyster och mer volym.
  • händerna som hand- och nagelbandskräm.
  • läpparna mot munsår.
  • eksem, sår och bett (läker, lindrar klåda o.s.v.)
  • kroppen som bodylotion eller massageolja.

Gröna Gredelinas kokosolja kommer i brun glasburk och passar fint i badrummet. Tänk på att kokosolja är ett fast kokosfett som smälter vid 24 grader. Konsistensen beror därför helt på rumstemperaturen.


KYD kommer absolut att ha med denna fina darling i sommar! Med solsken Åsa 


Inlägget i betald samarabete med Gröna Gredelina





Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback