Multiform i Sthlm - kök att älska


(null)


Idag var jag och Hanna, KYDs bästa assistent iväg och kikade in nyöppnade Multiform i Sickla! 
Jag älskar verkligen detta danska varumärke och kikade extra mkt på köket ovan till kundhem! Tror det skulle göra sig så fint hos dem! Trevlig personal som bjöd på kaffe och visade köken samt gav oss material att ta med hem! Superfint showroom och älskar att kökens enkelhet/elegans och unikhet kommer fram så fint 

Multiform kök är en investering i mer än bara ett nytt kök, vi skapar rum där allt är möjligt. Ett vackert och unikt rum, skapat just för familj, där man kan njuta av livet tillsammans. 

Varje person är unik och så även varje kök. Allt kommer i rätt bredd, höjd och djup för ens rum och behov. De har inga standardmoduler på lager. Utan de bygger kök helt från grunden. Varje millimeter är skräddarsytt utifrån hem och behov. Erfarna designers och hantverkare hos Multiform bygger  köket från grunden. Allt material är handplockat och noga utvalt. De skapar former, färger och material som harmoniserar perfekt med kundens  personliga smak. Köket blir en perfekt balans mellan estetik och funktion som ger en känsla av välbefinnande och trivsel. 

Med sol Åsa


Foton Killingyourdarlings 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback