KYDs Trendrapport från Formex 2018


(null)

För några veckor sedan så gick FORMEX mässan av stapeln för 2018 ute på Älvsjö/sthlmsmässan! KYD var på plats och fångade in möten med fina varumärken och kikade även på trender inför kommande år. Här nedan kan ni ta del av KYDs trendrapport och de som lös upp starkast inför kommande år! 


Trend 1 -  Jag har nämnt det i tidigare inlägg att den fina gråa nyansen som vi omgetts av de senaste 4 åren nu börjat övergå. Nu vill vi omges av en mer varm känsla än vad den gråa ger, givetvis kommer den grå leva kvar som en tidlös klassiker men vi har nu börjat se oss efter  varmare och mer ombonad färgskala såsom mot dem varma beige kulörerna. Trend 2 - Såsom solens varma sken och dess värme så spås Gult bli årets färg av många. I år vill vi inreda med detaljer och accessoarer i klargult och solskens värme! Me like!   


Trend 3 - Vi såg även att trenden att mixa Rosa och rött ihop fortsätter vara en fin duett i år. Att inreda med fortsätta mustiga rosa pasteller till mättade roströda toner är både fint och varmt ihop! 


Det man kan sammanfatta från Formex 2018 är att hetast i år är de bruna och beige kulörerna. De tar över från det strama, kalla grå och fyller vår längtan efter varma, ombonade och välkomnande interiörer. De är enkla att implementera i våra återhållsamma skandinaviska hem. Och de går hand i hand med vår trofasta stil för rent trä och riklig grönska. En palett med champagnefärger och djupa jordiga kulörer känns så himla rätt och fint inför året. Förutom att fungera fint med grönska och de flesta träslag blir guldiga inslag vackra här, både i form av blanka metaller och grova textilier.


Med sol Åsa 


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback