Idet Fjällby i Vemdalen är i "topp" klass


.

Igår kändes det som höst i Sthlm men idag klirrar solen igen! Fick dock en längtan Igår till fjällen och vintern! Älskar den fina känslan fjället ger med brasa, bastu, skidåkning, snö och tystnaden!
Kika in detta nya husprojekt i Idre. 
Bostäderna i Idet Fjällby tillträds designade med väl utvalda material för att klara av uthyrning, frekvent användning och tidens tand med stil.

Tidlös kalksten från Jämtland, breda furutiljor och exklusiva vitvaror från Miele säkerställer att skidåkningen inte är det enda skälet till att besöka Idet Fjällby. Väggar och tak i är byggda vackert trä. Golven i sällskapsrum och sovrum är i vackra breda furutiljor för att lysa upp i vintermörkret och reflektera kaminens värmande lågor.

Golvet i hallen och entrén är gjort av kalksten från Jämtland för att klara av skramlande pjäxor och skidor på ett elegant sätt. Köken har luckor av laserat trä, med bänkskiva i exklusiv Jämtlandskalksten, och ek. Blandare i mässing, och stänkskydd i mässing. Inbyggda dolda vitvaror från exklusiva Miele.

Badrummens golv är gjorda av Jämtlandskalksten och har vita, släta plattor på väggarna i ett vackert tidsbeständigt mönster.

Kika in dess hemsida och läs mer 

http://www.idetfjallby.se/
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback