Tävla och Vinn spegel med inbyggd ledbelysning från Vore.se


(null)


Jag får ofta frågan av mina kunder att finna den rätta spegeln till deras hem!  Att inreda med speglar har under de senaste året blivit allt mer populärt och det som är så fint med speglar, förutom att det är oerhört vackra, är att de passar in överallt. Eftersom de speglar omgivningen så smälter de både in och sticker ut.  Egentligen är det bara ens fantasi som sätter gränserna för hur du vill inreda med speglar. En grundregel är att du bestämmer dig för vad du vill göra och kör det fullt ut. Vill du ha en stor spegel, då köper du en stor spegel som nästan täcker en hel vägg. Vill du ha en spegelvägg med flera små speglar så gör du det ordentligt, det räcker inte med tre små speglar det ska vara många och i olika storlekar. Så länge du håller en röd tråd så kommer det bli ett snyggt resultat. 

En annan sak man även ska tänka på är hur du ljussätter spegeln utan att skapa obehag eller bländning! Som inredare gillar jag därför de moderna speglarna med inbyggd belysning som ger ett fint släpljus bakom!

(null)


KYD är väldigt glada att kunna meddela att vi ihop med fina småländska företaget Vore.se (http://vore.se/ )  i dagarna kör en TÄVLING ihop på instagram där man kan VINNA en Rund spegel med inbyggt LED-belysning i storlekar (600 och 800) och vinnaren får välja vad de önskar att Vinna. 

Företaget Vore är en liten pärla inom badrum - och förvaring.  De håller till i Husqvarna och sköter all försäljning via webben, de har alltså inga återförsäljare utan sköter allt själv från tillverkning till kund och det är svensktillverkat. Detta gillar KYD skarpt! De har även ett showroom i Huskvarna som man kan kika in och även hämta beställda produkter vid! Kika in;  http://vore.se/cms/1/showroom

Denna spegel är helt perfekt tycker jag och känns både modern men även tidlös i sin design, även det fina släpljus den bidrar med gör att den blir en underbar detalj i badrummet, hallen eller i sovrummet som man kommer lägga märke till! 

Så skutta in på instagram; Killingyourdarlings och vore.se och va med i denna fina tävling. 
(Speglarnas Värde är 2495kr och 2890kr)

Med sol Åsa 

Inlägget i samarbete med Vore.se

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback