Inred med vackra Skargaarden i sommar


.

Som inredare/stylist söker man alltid inspiration någonstans för att få skapa miljöer och rum med det där lila extra med en tidlös design! Ni som följt KYD och bloggen länge vet att jag har en STOR förkärlek till skärgården och finner det väldigt lyxigt att just få bo så nära den! Hit ut åker jag när jag behöver extra energi, njuta och reflektera samt fånga in inspiration! Alltifrån Rödlöga i Norra skärgården till Landsort i södra, eller längst ut i vid Huvudskär.  För mig går inredning och skärgården ihop - ett möte mellan två stora intressen där hjärtat bubblar till. 

Att inred ute samt inne med rena, enkla, naturligt fina med hållbara design som andas Skandinavien är något jag gillar. 

Några som verkligen lever upp till detta och skapar möbler och accessoarer är företaget och varumärket Skaargarden !


.
Skargaarden tillverkar möbler som verkligen tilltalar mitt inredarhjärta. Deras fina ambition att möblerna ska ha kvalité samt klara av det varierande utomhusklimat. Även det flexibla att kunna inreda ute men även inne med deras vackra design. 

Att inreda med Skargaarden skapar en hög känsla och karaktär som definieras av stort engangemang i dess val av produktion, kulörer och materialval. Även med bra komfort och med detaljer som flyter ihop fint med naturen.

Chansen att inreda med möbler och detaljer som håller med tiden i ett charmigt uttryck; teaken får en vacker vitgrå patina och alla geniala lösningar i produkterna som höjer enkelheten till något extra. Liksom naturen och skärgården så blir de vackrare med åren och hur du använder dem! Sådant gillar jag !

Kika in dess hemsida - http://skargaarden.com/

.
Jag längtar att få inreda bland annat hos mina kunder på deras uteplatser, i sommarstugor , vid havet , inne i landet, uppe i fjället -  med vackra möbler, tända ljuslyktor och njuta av Skargaarden oavsett plats och tid! 

Några av mina favoriter är bland annat;

Häringe armchair 
http://m.lannamobler.se/sv/stolar/skargaarden-karmstol-haringe-arm-chair

Haverdal pläd 
http://m.lannamobler.se/sv/pladar-och-dynor/skargaarden-plad-haverdal

H55
http://m.lannamobler.se/sv/solstolar/skargaarden-vilstol-h55-sunbrella-white

Tipi utomhuslampa

http://m.lannamobler.se/sv/eldkorgar-och-lyktor/skargaarden-utomhuslampa-tipi-l


Med sol Åsa 

Foton Skargaarden 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback