Inred med lampor - i samarbete med Lampan.se


.

Vikten att kunna belysa sitt hem är stor och en viktig aspekt för att vi ska kunna trivas i våra hem! Tack vare de artificiella ljusen som ljuskällor trivs vi mer i hemmen och skapar en trivsel. Jag brukar alltid trycka extra mycket på detta för mina inredarklasser samt privata kunder , hur viktigt det är att ha rätt ljus i rätt rum! Att ha en hög lumen som sprider sig och skapar ljusrum! Att man först väljer ut exakt hur mycket ljus man vill skapa i rummet/rummen och sedan välja lampan utefter det! 

KYD är oerhört glad att denna vecka göra ett samarbete med fina företaget Lampan.se 
(https://m.lampan.se/sv

Jag som inredare har valt ut fyra stycken darlingar till lampor som jag gillar extra mycket just nu och sedan kommer en lycklig vinnare har möjlighet att kamma hem en av dessa! 

Mina val föll på dessa fyra;1) Kristallerna kommer mer och mer tillbaka i våra hem med nya moderna uttryck. Denns Fina kristallplafond Felicia i Krom från Aneta Belysning som ger ett vackert ljus i ditt rum. Armaturen är dimbar vilket gör att du kan få till en skön känsla i ditt rum och skapa en lyxig känsla! 

2) KYD hjärtar denna fina nyhet att inreda med exempelvis på vardera Sida av sängen eller över en köksö. Taklampan Deborah är en vacker taklampa med vackra detaljer från Watt och Veke. 
3) Denna darling till ljuskrona  Ballon från Herstal passar perfekt att placera över ett matsalsbord eller ett köksbord. Armaturen har tre st glas kupor där det sitter en dimbar LED ljuskälla på 5W i vardera glas kupa. Det sitter en dimmer på armaturen vilket gör att du inte kan ha en dimmer på väggen. Takronan har en taksladd som är 2,5 meter. En riktigt fin lampa som väcker uppmärksamhet och får ögonen på sig! 4) Ett föremål blir inte en designikon förrän det har funnits med i några år, klarat modesvängningar och passar i olika slags miljöer och inredningsstilar. Den prisbelönta lampan FlowerPot, formgiven av den mycket välkände danske designern Verner Panton 1969, är just det! Just denna klassiker älskar jag att inreda med på sideboardet i ex hallen eller vardagsrummet! 

Så kika in på instagram och kontot Killingyourdarlings för att nu i dagarna 3 kör vi en tävling där just du har möjlighet att VINNA en av dessa finingar att inreda med hemma!Med Solsken Åsa 

I samarbete med Lampan.se 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback