Inredningscase ihop med MIDBEC 1/3 - Inred med Kalktapet


KYD är glad att ihop med tapetföretaget Midbec göra en styling och inredningssession ihop nu i sommar! 


Hos mina kunder Emma & Daniel strax utanför Uppsala håller ett helt nytt hus att ta form och KYD har varit med tagit fram materialval, inredningsstil, belysning mm! 

I valet av material och känsla i sovrummet så tog KYD fram ett förslag på ett "Master Bedroom" med ett förslag på Midbecs nya kollektion Kalk! Tapetkollektionen består av enfärgade tapeter i nordiska nyanser där matta, melerade ytor ger en kalkfärgsliknande känsla på väggen. Kollektionens livfulla ytor ger rummet en rustik och en varm karaktär som jag kände vore fint i sovrummet ihop med varma kulörer och en lyxig känsla! 




Idé - Att skapa ett rum med en lyxig känsla i skandinaviskt stil. Sovrummet har en intilliggande Walk in Closet och önskan om
ett hemtrevligt sovrum som ger en tidlös och modern skandinavisk känsla. Kulörpaletten går åt grått, beiget och vitt med inslag av detaljer i svart. Valt föll på Midbecs fina Kalktapet 61007 med en yta av matt grå kulör ihop med detaljer som lyfter fram den samt värmer upp den! Även belysningen i rummet är viktigt så att tapeten ej upplevs blå eller röd. Här ovan ser ni moodboard och planskiss på rummet. 

Ni kommer få ta del av detta case i steg för steg i tre delar ihop mef KYD & Midbec! Kika även in Midbecs kollektion Kalk och inred om hemma med nu i sommar! 

Kika in; http://www.midbec.se/vara-tapeter/kollektion/?c=kalk


Med sol Åsa 


I samarbete med tapetföretaget Midbec! 




Kommentarer
Postat av: Emma Croner

😃🙌🏼💗☀️ ska bli såå kul när allt kommer ihop!

Svar: 👏🏼🙌🏼😊
Åsa None

2017-06-05 @ 22:01:08

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback