Att skapa fina utrymmen med speglar - KYD tipsarSmå och stora, kantiga och runda, på väggar och i möbler. Inred med speglar och se ditt hem ur nya vinklar! 

Tack vare speglade kan man Trolla fram rymd, reflektera levande ljus eller mysbelysning och se hemmet ur helt nya vinklar. KYD ger någrs enkla knep hur du kan inreda med dessa darlingar, 

 • Skapa rymd. I ett litet rum är det perfekt att använda speglar för att skapa känslan av rymd, djup och illusionen av att rummet är större än det faktiskt är. Genom att placera speglarna där de enkelt fångar upp och reflekterar dagsljuset lättar du dessutom upp känslan i rummet.

 
• Höj myskänslan. Genom att använda en spegel som ljusbricka höjer du enkelt mysfaktorn i rummet. Placera även en spegel bakom de levande ljusen för att reflektera den mysiga ljuskällan ännu mer.

 

• Speglar i stället för tavlor. Byt ut den traditionella tavelväggen mot en spegelvägg. Samla vackra speglar tillsammans och låt de ta för sig i rummet. Ett tips är att rita av alla speglar på papper först. Klipp sedan ut och fäst mallarna på väggen med tejp eller häftmassa. Då kan du flytta mallarna tills du är nöjd och behöver inte spika eller borra i väggen i onödan.
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback