Kollektionen Curious från Rebell Walls hjärtas


.

Rebell Walls släpper idag denna fina nya kollektionen Curios. KYD hjärtar tapeter likt detta! Blev extra kär i några av dem. Den nya tapetkollektion hyllar den nyfikne upptäckaren
I den nya kollektionen Curious riktar vi blicken mot det obskyra, det avvikande, det utrymda och övergivna. Kollektionen Curious har hämtat inspiration från stadens glömda och osedda rum, från excentriska samlingar och från en värld av märkliga ting. Varje tapetmönster i kollektionen är en ögonblicksbild av ett pågående förfall, en samling noga utvalda föremål vars skönhet bevaras för eftervärlden innan tiden oåterkalleligt förvandlar dem igen.

Med den här kollektionen vill vi hedra upptäckaren, sakletaren och stadsvandraren, som med sin uppriktiga nyfikenhet och en blick för det avvikande finner skönhet där ingen tidigare letat. Johanna Ek, Designansvarig på Rebel Walls säger:

“Vi uppmanar till nyfikenhet, att stanna upp och titta en gång till. Bortom första anblicken kan något extraordinärt dölja sig. Det som en gång var nytt och uniformt har med tiden blivit sällsamt och unikt. Ta steget närmare och finn skönhet i det udda, slitna och egendomliga!”

Spana in den nya kollektionen och bli förälskad!

Med sol Åsa

.

Pressfoton Rebell Walls
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback