Tävla och Vinn fina lampor från Luksus Lamper.se


Såhär års är det ännu viktigare att belysa upp våra hem för vårt välbefinnande. Att komma hem och mötas av ljus är både uppiggande och viktig del av en inre trygghet! KYD hjärtar sedan länge Dansk Design och hos företaget Luksus Lamper finns ett sortiment av så många danska klassiker . Kika in deras breda sortiment på www.luksuslamper.se och klicka hem någon dansk darling!


Denna helg gör vi en TÄVLING ihop med dem på KYDs instagram ; Killingyourdarlings och i vinstpotten ligger dessa lampor!

• Made By Hand Verkstedslampa

(Takpendel W1 i alla färger förutom koppar) http://luksuslamper.se/shop/made-by-hand-584c1.html

Den snygga och historiska Verkstadslampan från Made By Hand - Denna takpendel har en bit Dansk designhistoria i sig! Takpendeln har hängt och hänger fortfarande på många verkstäder i Danmark, även i skolor och på restauranger. Takpendeln är likt namnet tyder på, handgjort och producerad i Danmark.
En solid industriell lampa med fint formspråk som enkelt går att inreda i ens hem! Många olika färger finns den i.

• Vasanthi Yanrbomb bordlampe eller takpendel -ä

(http://luksuslamper.se/shop/vasanthi-419c1.html)

Yanrbomb av Tine Mouritsen är en lampa som bygger på "garnnystan" samt den välkända trådtekniken. Tine Mouritsen har formgett Skandinaviskt stil genom valet av material, vart trä:et kommer ifrån och det enkla med ack sä fina formspråket.


KYD hjärtar dem både lika mkt!

För att delta behöver ni göra följande; 1 Följ @luksuslamper. 2) Tagga 2 vänner och tips om tävlingen 3) Skriv motivering nedan i kommentarsfältet vilken lampa ni helst önskar att vinna. Ni har fram till måndag kl. 9.00 på er att delta! Lycka till! Med sol Åsa
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback