Tävla & Vinn Lampa från Lampan.se


Kvällarna börjat bli allt mörkare ute nu och det är på tiden att ni riktar strålkastarna på att skaffa rätt belysning i era hem! Jag föreläsare ofta om hur man bör belysa hemma på ett smakfullt, stilrent, funktionellt sätt och att belysa mer än vad de flesta ofta gör!

När man väljer lampa så bör man utgå från ljuskällan först och sen ta det vidare till armatur och lampa! När man gjort detta är det kanon att trycka sig in på www.lampan.se och klicka hem vald produkt!

Lampan startade 1980 av Inger Mattsson inne i centrala Uddevalla. 1988 byggde de en egen lokal utanför Uddevalla där butiken fortfarande ligger. Våren 2006 tog Barbro och Anders Sjöberg över företaget och startade 2011 webbshoppen lampan.se. Idag är de 14st som jobbar på Lampan både i butik och med e-handeln och KYD hjärtar deras fina utbud av lampor. Deras koncept är att erbjuda så brett sortiment som möjligt av Hembelysning på den Nordiska marknaden och detta lyckas de verkligen med!

KYD är denna helg extra glada att få ihop med företaget Lampan.se utlysa en tävling ihop på instagram, där du som läsare och följare kan vinna en av dessa darlingar som får flytta hem och stråla hos er/dig! Så in på instagram och kontot Killingyourdarlings och var med och tävla! Med sol Åsa
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback