KYDs "fall" in Love with Gense -TÄVLA & VINN Gryta


.

Höstliga varma bjudningar står inför dörren. Att bjuda in, laga god höstlig gryta, dricka lite vin är guldkant i vardagen tycker jag! KYD hjärtar att bjuda nära och kära på mysiga middagar och att kunna servera med finaste grytan på bordet är då extra fint! KYD hjärtar företag likt GENSE med dess fina historia. Företaget grundades år 1856 av Gustav Erikson och är idag en av Skandinaviens största producenter av rostfria stålbestick och köksprodukter. Över hela världen är Gense ett varumärke som förknippas med hög kvalitet. Besticken, grytor och köksprodukter gör vardagen vackrare och deras sortiment utmärker sig genom innovativ design där form och funktion möts. Sedan början av nittonhundratalet, har Gense förknippats med kända designers och ett varumärke som bygger på respekt för traditioner och det unika hantverket. Tummen upp för detta gedigna företag!

KYD är glad att kunna meddela att vi nu gör en TÄVLING i dagarna 2 ihop med GENSE och i vinstpotten ligger denna fina gjutjärns gryta i vit oval form värde 1249 kr .

Denna darling till gryta har en vit blank utsida och mattsvart insida. Bägge sidor är emaljerade. Den har en oval rund form och knoppen är av rostfritt stål. Den fungerar på alla värmekällor, även induktion. Dessutom kan den även användas i ugnen vilket ger många användningsmöjligheter med den här grytan. Den har en kapacitet på 4 liter så bjud in många och duka upp med denna fining åå bordet ! Tävlingen sker på Killingyourdarlings instagram och ni har fram tills på lördag kl 21.00 på er att delta! Med sol Åsa

Foton och styling Åsa Gramén -Killingyourdarlings
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback