Tapet Make Over - KYD i samarbete med Midbec Del 3 av 3


.

Så var tapeten uppe och lite små detaljer som lyfter den blå känslan intlll! Det är många som tror att det är svårt att tapetsera med det är bara kul och sen en snabb förändring i hemmet. Midbec och dess tapeter har en fin och hög kvalité och med easy up klister så är det desto lättare att tapetsera med. Maria och familj valde tapeten Concrete med blå/gråa inslag och den känns passande i jus detta hem!

.

Med den gråa/blå Concrete tapeten från Midbec känns väggen lugn och varm! Att addera in väggvaser skapar en luftig känsla och binda samman den "blå" tråden gör man lättast med gröna växter på pedistal som kommer komma mkt under 2017 och blåa kuddar och KYDs Be(door)ande blått tavla. Även att lyfta in ljusa detaljer likt fårskinn och lampa mjukar upp helheten!

Befintliga möbler står kvar men tapetens varma struktur skapar en levande och välkomnande känsla i rummet! Jag hoppas Maria med familj kan mysa och kura in sig här i soffdelen och njuta av de mysiga innerkvällarna framöver! Med solskens värme Åsa

Foton Killingyourdarlings
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback