Tävla & Vinn 2 söta Barntavlor från Tvinkla


KYD älskar att finna nya duktiga kreativitet själar som gör design med passion och med så mycket hjärta! En av dessa som jag på senaste tid fått upp ögonen för då det kommer att inreda barnrums väggar med är Företaget Tvinkla!

Det är Johanna Svantesson som står bakom företaget och driver firman Tvinkla sedan 2011. Namnet "Tvinkla" kommer ifrån en blandning av flera ord – tveka, vinkla, tvinna, men framförallt har det sin grund i engelskans ”Twinkle”. För Johanna är konsten och illustrationerna något som ska lysa upp i vardagen, det ska ”tvinkla”. Mottot är ”Släpp lös barnet inom dig”. Hur fint är inte detta!


Hennes senaste illustrationer består av en serie bebisdjur i olika format. Det är möjligt att få en egen bokstav på bilderna, vilket gör dem ännu mer personliga. Vet du inte vad du ska köpa i födelsedagspresent till din kompis? Köp ett djur med kompisens bokstav.
En populär variant har varit ”Superdjuret” eller ”The power animal”. En bokstav på djurets bröst och en superhjältemantel gör bilden till en perfekt doppresent. Johannes pojkvän David har huvudansvar för våra återförsäljare.

Flytande svart tusch är för tillfället min bästa vän, men jag tycker också mycket om färg. Håll utkik hos denna kreativa begåvande tjej efter nyheter framöver - www.tvinkla.se

Just denna helg gör vi en Tävling ihop på instagram då en vinnare har chans att välja ut 2 st A4 prints att vinna och inreda barnrummet med! Kika in på Tinklas hemsidan och se vad för olika motiv det finns!

För att delta behöver ni göra följande; 1 Följ @tvinkla på instagram 2) Tagga 2 vänner och tips om tävlingen 3) Skriv motivering nedan i kommentarsfältet vilken två djur ni helst önskar att vinna. Ni har fram till måndag kl. 9.00 på er att delta! Lycka till! Med sol Åsa
Kommentarer
Postat av: ann-sofi

vill vinna tavlorna till min son

Svar: Tävla på instagram
Åsa None

2016-11-06 @ 21:43:16

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback