KYD i samarbete med Solitaire Design - 1/2 Naturen som inspo "Brown Arbour"


I dagarna två kommer KYD göra ett samarbete med handfatsföretaget Solitaire Design! Jag kommer visa två sätt att inreda med deras två nya handfat! Stilar att bli inspirerad av och arbeta fram ett koncept att inreda efter med Handfatet i fokus. Samtliga utav Solitaire Design´s handfat har drejats och formats helt med handkraft. Inga formar har använts, detta innebär att varje handfat är helt unikt och avvikelser från fotona kan förekomma, både i färg, mönster och form. Detta hjärtar KYD då varje produkt arbetas fram av kärlek och hantverk!

Först ut är handfatet Brown Arbour.

Jag får ofta frågan vad jag inspireras av som inredare! Mitt självklaraste svar är Naturen. Utanför fönstret glittrar ett sagoland med vitaste snö just nu och Sthlms har fått ett snölandskap över sig! Jag älskar mixen att på vintern pulsa genom glittrande vit snö och på sommaren känna sanden mellan tårna. Just denna känsla vill jag fånga in och förmedla in till förslaget i badrummet och inreder därför med tidlöst vitt, beiget och grått ~ De nordiska baskulörerna. Ett tips är att Tänka på att aldrig mixa mer än just TRE kulörer som bas i ett rum. Man håller då en stilrenare och mer harmonisk känsla.

Mitt förslag som ni ser ovan är med Mosaik på väggarna i vitt, klinker på golv i beige cement. För att få en balans i rummet ihop med mjuka formen på handfatet väljer jag att inreda med fyrkantig spegel för att skapa en dynamik. Mixen mellan det vita, gråa och beiga kulörerna lyfter varann och mjukar upp helheten. Medspelarna likt, handdukar, belysning, hängare och förvaring tycker jag ej ska konkurrera ut utan istället lyfta fram Handfatet som är huvudrollsinnehavaren, därför väljer jag låta de vara mer nedtonade. Det vackra handfatet med de vackra bruna växtslingorna kommer i fokus och sätter den känslan på rummet med mjukt och sobert vis som jag önskar att uppnå. Med sol Åsa

Inköpslista

- Handfat: Brown Arbour Solitaire Design
- Mosaik: Mosaik MK-25 Vit Blank KakelDaxGruppen
- Klinker: Concrete beige Kakelspecialisten
- Vägglampa: Silvery vägglampa Philips
- Blandare: Rhythm RH-130 Vit Nivito
- Korgar: Affari
- Spegel: Affari
- Kroklist: Norrgavel
- Pall: Affari
- Handduk: H&M
- Morgonrock: Granit

Moodboard av känslan med foton från Pinterest!
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback