KYD & Orthex Group - förvarings Make Over


KYD och Orthex Group gör ett samarbete såhär med start på det nya året! Vi tänkte vad passar inte bättre än att starta ett nått år med ordning och reda samt tips på förvaring! 

Just Förvaring och funktion är något som behövs i alla rum. Oavsett var sakerna hör hemma så är det bra om det finns fina funktionella lösningar att förvara dem i. Som inredare försöker jag läsa mina kunders funktionella behov på bästa möjliga stilsäkra sätt. Att kombinera förvaring ihop med design är både roligare och känns bättre. 

KYD kommer i 3 inlägg tipsa ihop med Orthex Group hur ni på bästa möjliga sätt förvarar snyggt! En vinnare kommer även kunna skatta sig lycklig och VINNA ett helt sett med fina förvaringsboxar att inreda sitt hem med. 

Idag har jag målat, spikat och pysslat med att rensa och bygga upp en ny garderob. Här nedan ser ni mitt resultat efter 2 lager vit färg. Smartstore ™ Basket finns i tre olika storlekar hos  www.orthexgroup.com som kombinerar funktionalitet och design i hemförråd. I jämförelse med pappkartonger håller dessa fina plastboxar en lång tid framöver. Vitt, trä och mässing är temat

KYD har målat, spikat, spacklat och pysslat idag. 

Här nedan kommer några KYD tips på hur Ni kan få bättre ordning & reda.- De fem S:en - sortera, slänga, skänka, sälja och "spara snyggt". 


- Var sak har sin plats. När du tagit fram något, glöm inte att ställa tillbaka det.


- Använd rätt förvaring till rätt sak. Lådor  burkar, korgar och krokar, då ser det samtidigt snyggt ut!


- Markera och märk upp. Det är lätt att glömma vad som finns i boxarna och lådorna, därför är det fint att skriva på vad som finns i.


- Byt ut. Så fort något nytt tillkommer är det en bra chans att göra sig av med något gammalt.

- Ha kul! Musik och andra ljud, så som en ljudbok, underlättar städningen. 


- Dela upp saker i tre högar: "släng", "spara" och "vet ej". De saker som hamnar i "vet ej"-högen kan 
packas ned i lådor som tas fram vid ett senare tillfälle.


- Förvara dina saker snyggt. Möjligen är det så att alla måste få ha det lite "rörigt" hemma - men det 
finns smarta sätt att gömma det på. 
Förslag: Mixa gammalt med nytt.Sammanfattningsvis: genom att endast behålla det som verkligen behövs - och genom att använda fin förvaring kan det bli enklare att organisera dig lycklig. Med sol Åsa 

Foton Killingyourdarlings Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback