KYD & Orthex Group - det "hänger" på detaljerna


Temat i den nya garderoben blev; bambu , vitt och mässing!'

Var femte sekund köps en SmartStore någonstans i världen – och underlättar därmed vardagen en aning för ännu en ägare. En SmartStore att använda som förvaringslåda, flyttkartong, verktygslåda, frö-ask, pennskrin, picknickkorg, necessär - funktionen är stor och bred!

Sedan den första SmartStore Classic-boxen såg dagens ljus 1995 i småländska Tingsryd har den ut- vecklats från en enda transparent modell till att omfatta ett brett sortiment i olika modeller och storlekar. Till dags dato har SmartStore-originalet tillverkats i mer
än 63 miljoner exemplar! Något som definitivt talar för dess oslagbara utformning. Kvalitetsmässigt vittnar naturligtvis de höga försäljningssiffrorna om en suverän förvaring som ännu idag tillverkas i Sverige. 

SmartStore är stapelbar och är tillverkad av ett material som tål höga och låga temperaturer och som även är godkänt för livsmedelsförvaring. 

KYD har fått äran att styla, inreda med just deras fina boxar - SmartStore Basket med lock i bambu, en snygg för- varing för till exempel klädesplagg. 
Därför valde jag att inreda och måla garderoben i vitt men vita skjutdörrar samt addera in Mässingsdetaljer. Detta ihop med de vita lådorna och bambu locken ville jag skapa en varm och omkramande känsla till ens kläder och garderob! För visst är det så att med de rätta detaljerna så höjer man känslan på helheten! 

De fina lådorna med bambulock staplas och inreder KYD garderoben med! Foton och styling av Killingyourdarlings /Åsa Gramén för Orthex GroupKommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback