KYD tipsar; Plastmattor har fått ett uppsving
Plastgolv är kanske inte alltid första valet man tänker på när man ska byta golv hemma, men faktum är att plastmattor absolut inte är ett material att räkna bort.


Vad tänker ni på när någon säger ordet plastgolv? Kanske är det de beigea, slitna mattorna som låg överallt i skolans lokaler när du var liten, eller tänker du på de ändlösa korridorerna i ett sjukhus med de supertråkiga mattorna på golvet? Oavsett vad du associerar plastmattor med, så är det hög tid att tänka om! 

Idag är plastmattorna både snygga, prisvärda, praktiska och lätta att lägga.
Plastmattorna idag finns i mängder av mönster och färger
.  Det finns mattor med mönster som ser precis ut som trä, betong och klinker. Men det finns även mattor med vackra dekorativa mönster och för de som föredrar lugnare mönster finns enfärgade plastgolv. Eftersom utbudet är så brett blir det möjligt att hitta ett golv som passar perfekt med din övriga inredning.Plastmattor är inte bara fina idag, de är smarta också. Eftersom du slipper massor med skarvar blir de både lättstädade och tåliga. De är dessutom mjukare, varmare och tystare att gå på jämfört med många andra golv. Plastmattor fungerar fint i alla slags torra utrymmen (i våtrum behövs speciell våtrumsmatta).

Plastmattor är snygga och prisvärda alternativ för alla hem med mycket liv och rörelse. Om du mot förmodan skulle tröttna på din plastmatta så är den lätt att byta ut mot en ny. Med sol Åsa Ett fint plastgolc dämpar ljud och ger en mjuk känsla! 

Foton Forbo
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback