Bemz nya kollektion med fokus på hållbarhet
Bemz Respect-kollektionen fick ett varmt mottagande i februari 2015. Respect tygerna har både hög kvalitet, snygg design och hållbar produktion. Den speciella texturen och de naturliga, melerade basfärgerna är omtyckta. Det finns också en uppdämd efterfrågan på hållbara möbelöverdrag på marknaden. Idag är Respect-tygerna en viktig del av Bemz.
Tillverkningen sker i flera steg. Överblivna tyger från klädproduktion samlas ihop och sorteras efter färg – grått med grått, vitt med vitt. Spillet rivs sönder och mals ner för att återigen bli bomullsfiber som spinns till garn. För att få ett slitstarkt garn av hög kvalitet blandas bomullsfibern med en mindre mängd återvunnen polyester från PET-flaskor. I det sista steget vävs garnet till ett tyg designat av Bemz. 

Söderhamn 3-sits sektion överdrag i Lunda Pinstripe Silver Grey 2 899 SEK.

De nya färgerna syftar till att bredda utbudet av basfärger. Flera nya grå nyanser lanseras, en del av dem med ränder. Grått är en av de mest populära färgerna på Bemz. Eftersom de nya färgerna går i samma färgskala som det befintliga sortimentet, kommer kunderna att få fler möjligheter att matcha kuddöverdrag med sitt val av sofföverdrag.


Foton Bemz Press 
Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh vad fint!! :)

Svar: Visst är de
Åsa None

2016-02-17 @ 16:23:30
URL: http://patriciajeppsson.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback