These Affairs - nytt inredningskoncept i Sthlm att hjärta


.

De finns de som jag ser upp till, de som har ett driv som inte många andra har, de som har öga för detaljer och känsla att skapa nya spännade koncept - En av dessa är Anders Slettemoen. 
Han är en av dem som startade Balthazar Interior och har nu öppnat en nytt inredningskoncept i Sthlm och jag kan inget annat än att applådera! 

These Affairs heter det nya butikskonceptet, tillika agentur som öppnar ett spatiöst showroom mitt i Stockholm city. Här blandas nordisk inredning med svensk ung form i en utmanande och inspirerande helhet.

Den 5 december öppnas portarna till These Affairs. Här erbjuds handplockad inredning av hög kvalitet från Norge och Danmark, som accentueras av belysning och föremål från unga svenska formgivare. Det är detaljerna och stylingen som får soffan, stolen eller bordet, att kännas än mer edgy och samtida.

Konceptet These Affairs ska erbjuda en vacker inredning - men också vara en plattform för nya sätt att bygga miljöer och inspirera människor att våga lite mer, på rätt sätt.

These Affairs ska verka som butik, agentur mot återförsäljare i Sverige och kunna anlitas för inredningsprojekt. I sortimentet finns ett stort antal utvalda möbler, mattor och belysning. De största leverantörerna är danska Made by Hand, Eberhart Furniture, Massimo och Sirocco Living. Men även mindre varumärken som det norska hår- och hudvårdsmärket Alexander Sprekenhus finns representerade. Bland unga, spännande och utvalda designers finner man bland andra möbelformgivarna Fredrik Paulsen och Vera Panichewskaja, inredningsarkitekten och formgivaren Kristoffer Sundin, samt keramikern Fanny Ollas.

Jag älskar att just denna pärla fått ta plats i Stockholms inredningskrets! Applåder till er! Med sol Åsa 


Foton från These Affairs 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback