"Alla Hjärtans" lista från KYDs shop ihop med Tipser


Denna vecka går extra mycket i Kärlekens tecken. Därför bjuder jag upp på ett Åsa Rosa Moodboard med favoriter att köpa via Min Tipser shop. Just den rosa kulören har en förmåga att trollbinda oss och är en fin kulör som förknippas med Kärlekens varma och Goa känsla. Rosa kan i viss mån kännas lugnande och ge harmoni, men att inreda ett rum i klara rosa nyanser kan skapa en ökad hjärtfrekvens så inred ej barnrummen helt i rosa nyanser. Tillsammans med brunt, svart och mörkare lila nyanser skapar rosa en sober elegans. Här ser ni några av mina favoriter jag hjärtar extra mycket och ihop med vitt blir det oskuldsfullt vackert enligt mig. 

Kärlek

 1) Att bjuda den du hjärtar på hemmagjord sorbe eller varför inte fira Lördagens högtid med champagne. Fina dessertskålarna Essence i 2 pack från Iittala kan göra susen på lördag. 

2) Bädda upp en vit fin bädd att mysa i med lakan från La Scala. 

3) Glöm bort tiden ett tag med den du håller av eller se till att komma i tid till dejten ni lovat varann. Denna "ur"snygga klocka Marble i marmor gillas extra mycket.

4) Låt Kärleken gro. Denna fina Grow Green groddodlare från Cult Design, påminner varje dag om att tänka på just kärleken och att hålla den vid liv. Fint att så nu såhär i vårliga tider.

5) Tänd ett ljus och mys inne med denna fina Precious ljusstake från Georg Jensen, formgiven av Ilse Crawford.

6) Alla hjärtans förknippas extra mycket med blomster så varför inte ge någon en extra fin vas likt denna Elevated vas från Muuto, formgiven av Thomas Benzen. En fin vas med skandinavisk design tillverkad av munblåst glas och ask som är en perfekt kombination. 

7) och framförallt, slå på spelaren med underbar musik på lördag och dansa ihop. Att förvara skivorna med stil ihop med denna fina Color Box, som antingen kan hängas på väggen eller staplas på golvet på olika sätt. Fint som just kärleken är. 

 

Med Kärlek och Som alltid Med SOL/Åsa

Collage av KillingYourDarlings




Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så fina saker!

Svar: Ja visst är de💗💗💗💗
Åsa None

2015-02-11 @ 19:47:47
URL: http://www.junitjejen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback